To je to što me zanima!

Naomi Campbell za D. Guettu i Fergie daje devet milijuna kuna

Manekenka želi da proslava njezina rođendana bude najveći tulum godine. Na party će pozvati oko 200 uzvanika koji će se častiti najskupljim pićima i specijalitetima
Vidi originalni članak

Britanska manekenka unajmila je luksuzni noćni klub na Ibizi. Ondje bi sljedećeg mjeseca trebala proslaviti rođendan. Na zabavu će pozvati oko 200 uzvanika. 
Kako bi sve proteklo savršeno Naomi Campbell (42) ne želi štedjeti. ‘Crna pantera’ je, otkrili su prijatelji, već angažirala Davida Guettu i bend Black Eyed Peas. Navodno će im za dolazak platiti devet milijuna kuna.

- David je njen omiljeni DJ. Želi da to bude tulum godine. Gosti će se častiti najskupljim pićima i morskim specijalitetima - rekli su prijatelji.

Naomi je pozivnicu već poslala najboljoj prijateljici Kate Moss i njenu suprugu Jamieju Hinceu. Osim njih, na Ibizu bi, privatnim avionima koje je manekenka rezervirala, trebali doći P. Diddy, Leonardo DiCaprio, Demi Moore i Lenny Kravitz. 
U studenom prošle godine Naomi je u Indiji organizirala rođendansku zabavu dečku Vladimiru Doroninu (50). Tad je iznajmila palaču u kojoj se slavilo dva dana. Milijarderu je pjevala Diana Ross (68).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • chelseaMG 15.04.2013.

    troši dok može. a dobro. nadam se da će ju muž moći pratiti. tj njegov novčanik.

  • pitončina 15.04.2013.

    bolje da te novce posalje braci i sestrama u africi

  • Irina Shayk 15.04.2013.

    njima bar ne tribaju kapi za nos,nije ni čudo da su Visine najprodavanije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare