To je to što me zanima!

Naomi i Liam Payne zajedno na tajnom odmoru u Hong Kongu?

Naomi mlađahnom Liamu navodno pomaže u njegovoj karijeri modela, a kako govore izvori, već ga je upoznala s mnogim utjecajnim imenima svjetske modne scene
Vidi originalni članak

Bivši član boy banda One Direction, Liam Payne (25) u romantičnoj je vezi s gotovo dvostruko starijom Naomi Campbell (48), a čini se da je par trenutačno na zajedničkom putovanju u Hong Kongu. Iako nisu objavili zajedničku fotografiju, oboje su se na društvenim mrežama pohvalili kako se nalaze na istoj lokaciji, a navodno se ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera. 

Payne je nedavno prekinuo vezu s britanskom pjevačicom Cheryl Cole (35) s kojom je dobio i sina Beara (1), a zbog razlike u godinama između mladog pjevača i Naomi, oboje su se našli na udaru kritika.  

UHVAĆENI U 'FLERTU' Voli starije: Britanski pjevač je s 23 godine starijom Naomi?

Kako je nedavno pisao britanski The Sun, prijatelji para potvrdili su da se Naomi i mlađi pjevač potajno viđaju već nekoliko mjeseci, a unatoč skrivanju od paparazza nedavno su ulovljeni na zajedničkoj večeri. 

- Odlično se slažu i jako se sviđaju jedno drugome. I ne samo to, Liam se pohvalio da im je seks super - rekao je nedavno izvor blizak paru za britanske medije. 

Naomi mlađahnom Liamu navodno pomaže u njegovoj karijeri modela, a kako govore izvori, već ga je upoznala s mnogim utjecajnim imenima svjetske modne scene. 

NAPOKON OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI: Dijete Meghan i princa Harryja će nositi ovo prezime?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • citalacvjerni 28.03.2019.

    On bez veze? Ma daj molim te. Tip je faca

  • Poison Ivy † 12.03.2019.

    Ovaj mali ima ozbiljan oblik Elektrinog kompleksa.

  • 12.03.2019.

    lik je totalno bzvz, Naomi je prekrasna, ukratko :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare