Obavijesti

Show

Komentari 18

Voli starije: Britanski pjevač je s 23 godine starijom Naomi?

Voli starije: Britanski pjevač je s 23 godine starijom Naomi?
8

Prije samo pola godine Liam Payne prekinuo je vezu s pjevačicom i bivšom suprugom nogometaša Ashleyja Colea, Cheryl Cole (35). Zajedno imaju i sina Beara...

VIDEO

Savršenstvo od žene, nemoj me gledati tim očima, komentirao je britanski pjevač i bivši član benda 'One Direction' Liam Payne (25) fotografiju manekenke Naomi Campbell (48) i time zbunio obožavatelje koji su odmah pomislili da se između njih dvoje nešto događa.

Pokretanje videa...

00:19

Sve je počelo kada je, po mišljenju mnogih, jedna od najljepših manekenki svijeta objavila fotografiju nove frizure na svom Instagram profilu. 

Među mnogim pozitivnim komentarima 'našao' se i Liamov koji joj je, uz kompliment, poslao i poljubac. Iako je mnogima bilo teško povjerovati da bi ovaj dvojac mogao postati novi par, neki pratitelji ipak misle suprotno.

- Bez obzira na to kolika je razlika u vašim godinama, mislim da biste svejedno bili odličan par. Prelijepi ste i sigurno biste se dobro slagali - napisala je jedna pratiteljica, a njezin komentar mnogi su lajkali.

To ne bi bilo prvi put da se mladi glazbenik 'spetljao' sa starijom. Naime, prije samo pola godine Liam je prekinuo vezu s pjevačicom i bivšom ženom nogometaša Ashleyja Colea, Cheryl Cole (35).

Brit Awards 2018 - Arrivals - London

- Još uvijek imamo toliko ljubavi jedan za drugoga kao za članove obitelji. Bear je naš svijet i molimo da poštujete njegovu privatnost dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje - objavili su na Twitter profilima sredinom prošle godine.

Par se upoznao još 2008. godine kada je, tada četrnaestogodišnji, Liam došao na audiciju britanskog talent showa 'X Factor' i ležerno namignuo članici žirija Cheryl. Pjevačica iza sebe ima čak dva propala braka, a posljednji je završio upravo zbog Liama za kojeg se, na kraju, ipak nije udala. U vezi su dobili sina Beara (1).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao