To je to što me zanima!

Naomi prošetala Dubrovnikom: Uz društvo se opušta i na jahti

Manekenka je na sebi imala bikini tigrastog uzorka, a kosu je podigla maramom. Nakon odmaranja i sunčanja na jahti, Naomi je veslala u kanuu oko jahte...
Vidi originalni članak

Britanski supermodel Naomi Campbell (48) plovi Jadranom u društvu prijatelja. Crna pantera na jahti 'Atlantic Goose' uživa u društvu francuske glumice Faride Khelfe (58) i njezine obitelji, te pariškog dekoratera Vincenta Darrea.

POGLEDAJTE GALERIJU:

- Naomie nam je vođa broda i prava morska sirena - pohvalio se Vincent na profilu društvene mreže. Manekenka se potpuno opustila i, kako priliči ljetnom izdanju, pokazala bez šminke, a veselo društvo plovilo je u blizini Cavtata.

S njom nije bio njezin dečko, britanski reper Skepte (35) pa se šuška kako se zbog njega Naomi nije odvajala od mobitela. 

Campbell je na sebi imala bikini tigrastog uzorka, a kosu je podigla maramom. Nakon odmaranja i sunčanja na jahti, Naomi i Farida veslale su u kanuu oko jahte, dok je sin francuske glumice skijao na vodi. 

Društvo je kasnije navečer prošetalo po Dubrovniku gdje su se zaputili na večeru i potražili restoran s morskim specijalitetima.

Ranije su se pohvalili kako su na jahti uživali u delicijama, a jeli su morske ježince koje su izronili. 

Kada je skužio fotoreportera, Francuz Darre je mahnuo rukom u znak negodovanja, no manekenka se samo nasmijala i sve izignorirala. 

Atraktivna Naomi, inače poznata po nagloj naravi, nije prošla nezapaženo u starom gradu. Iako su se svi okretali za njom, čini se kako joj nitko nije prišao zbog autograma ili fotografiranja. 

VIDI OVO: Melania Trump okopavala vrt i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 02.08.2018.

    Iduća postaja međugorje.Kod tate na bijelo

  • kliko 02.08.2018.

    Munjara cijeli zivot-od droge do alkohola i agresije!!!

  • 02.08.2018.

    zgodna je ali nije ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare