To je to što me zanima!

Napali ga na Twitteru: Hulk je objavio seksi sliku svoje kćeri

Prošle godine Brooke je pozirala gola u kavezu za udrugu PETA koja se bavi zaštitom životinja. Njezin otac je bio na predstavljanju fotografije. Prekrio je oči
Vidi originalni članak

Očevi su poznati po tome kako im je draže da njihove kćeri budu zakopčane od glave do pete, no Hulk Hogan (59) izgleda ne misli tako. Bivši profesionalni hrvač na Twitteru je objavio fotografiju svoje kćeri. Brooke (24) je u kratkim hlačicama otkrila svoje duge noge dok je sjedila na stolici, a njezin otac je to zabilježio. Time je samo potvrdio svoj blizak odnos koji ima s kćeri, no komentari ispod fotografije nisu bili pozitivni. 

- Pogledajte ovog bolesnog gada - jedan je od komentara, dok je drugi korisnik ove društvene mreže napisao da je njihov odnos odvratan. 

Brooke je stala u obranu svog oca. 

- Otac bi trebao smjeti biti ponosan na kćer bez da netko uvijek mora imati bolesne komentare na to - napisala je ljuta Brooke. 

Prošle godine Brooke je pozirala gola u kavezu za udrugu PETA koja se bavi zaštitom životinja. Njezin otac je bio na predstavljanju fotografije. 

- I tada su mnogi komentirali da smo u nekoj perverznoj vezi - napisala je Brooke na Twitteru te dodala kako joj je dosta toga te poručila svima da se brinu za svoj život, a ne tuđi. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ipenky 29.01.2013.

    Koliko se ona postarala, nešto nevjerojatno...

  • _petra_ 29.01.2013.

    ma bravo za nju....uostalom nije se skinula za neki muski casopis vec za zivotinje

  • chuperak 29.01.2013.

    hehe,a di je ona snimka gdje ona zažvali svog tatu?pred hrpom ljudi...ne znam koji je njima i koliko oni smatraju da trebaju biti bliski,ali meni to nije sve na čisto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare