To je to što me zanima!

Napali Kylie: Kolekcija se zove po kćeri, a ti ističeš svoju guzu

Mislim da sam ovo čekala od trenutka kad sam saznala da sam trudna. Cijela kolekcija posvećena je mojoj prekrasnoj kćeri, ne mogu dočekati da izađe. Zaljubit ćete se, rekla je milijarderka
Vidi originalni članak

Najmlađa milijarderka, Kylie Jenner (22) pohvalila se pratiteljima na društvenim mrežama da će izdati novu kolekciju šminke pod nazivom Stormi, kako se zove njena kći koja će u veljači proslaviti drugi rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kritizirali su Kylie zato što je na fotografijama za promociju šminke stavila samo jednu sliku djevojčice, na svim ostalima bila je najmlađa članica klana Kardashian/Jenner. Na sebi je imala prozirnu haljinu i izvijala se na setu poput šumske vile.

U prvi je plan, dakako, istaknula svoju stražnjicu. Za ovu prigodu, stavila je i dugu periku. U objavi je napisala kako je sretna što kolekcija uskoro izlazi i da ne može dočekati proslaviti to sa svojom malenom. Pratitelji su joj prigovorili jer je koristila previše sebe u kampanji.

- Gdje je Stormi? Bilo bi lijepo kad bismo vidjeli lijepu sliku Stormi na lansiranju njene kolekcije. Ti si vrlo lijepa, ali shvati, to je njena kolekcija - bio je samo jedan od komentara, dok su drugi komentirali: 

- A Stormi je na ovoj slici gdje? Zbunjena sam. 

Ipak, onima koji su redovito na Kylienom profilu na društvenim mrežama nije promaknulo kako je starleta nedavno objavila fotografiju s djevojčicom i napisala kako je to priželjkivala još otkako je ostala u drugom stanju. 

- Mislim da sam ovo čekala od trenutka kad sam saznala da sam trudna. Cijela kolekcija posvećena je mojoj prekrasnoj kćeri, ne mogu dočekati da izađe. Zaljubit ćete se - rekla je. 

OPET PROVOCIRA Omotala se užetom i pozirala u tangama: Kylie na snimanju...

'Eto, bitno da ste je odmah napali. Pa ona ju je rodila, neka malo i sebe promovira. Uostalom, Stormi je ionako previše izložena javnosti. Samo kažem', komentirali su. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 28.01.2020.

    Ova ženska je jedna od onih koje su " doradile " određene dijelove tijela tako da izgledaju odlično, u ničemu nije pretjerano.

  • 28.01.2020.

    Kakva vremena dodose kad je i ova prostitutka dosla do milijarde

Komentiraj...
Vidi sve komentare