Obavijesti

Show

Komentari 8

Napali Kylie: Kolekcija se zove po kćeri, a ti ističeš svoju guzu

Napali Kylie: Kolekcija se zove po kćeri, a ti ističeš svoju guzu
5

Mislim da sam ovo čekala od trenutka kad sam saznala da sam trudna. Cijela kolekcija posvećena je mojoj prekrasnoj kćeri, ne mogu dočekati da izađe. Zaljubit ćete se, rekla je milijarderka

VIDEO

Najmlađa milijarderka, Kylie Jenner (22) pohvalila se pratiteljima na društvenim mrežama da će izdati novu kolekciju šminke pod nazivom Stormi, kako se zove njena kći koja će u veljači proslaviti drugi rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:07

Kritizirali su Kylie zato što je na fotografijama za promociju šminke stavila samo jednu sliku djevojčice, na svim ostalima bila je najmlađa članica klana Kardashian/Jenner. Na sebi je imala prozirnu haljinu i izvijala se na setu poput šumske vile.

U prvi je plan, dakako, istaknula svoju stražnjicu. Za ovu prigodu, stavila je i dugu periku. U objavi je napisala kako je sretna što kolekcija uskoro izlazi i da ne može dočekati proslaviti to sa svojom malenom. Pratitelji su joj prigovorili jer je koristila previše sebe u kampanji.

- Gdje je Stormi? Bilo bi lijepo kad bismo vidjeli lijepu sliku Stormi na lansiranju njene kolekcije. Ti si vrlo lijepa, ali shvati, to je njena kolekcija - bio je samo jedan od komentara, dok su drugi komentirali: 

- A Stormi je na ovoj slici gdje? Zbunjena sam. 

Ipak, onima koji su redovito na Kylienom profilu na društvenim mrežama nije promaknulo kako je starleta nedavno objavila fotografiju s djevojčicom i napisala kako je to priželjkivala još otkako je ostala u drugom stanju. 

- Mislim da sam ovo čekala od trenutka kad sam saznala da sam trudna. Cijela kolekcija posvećena je mojoj prekrasnoj kćeri, ne mogu dočekati da izađe. Zaljubit ćete se - rekla je. 

Omotala se užetom i pozirala u tangama: Kylie na snimanju...
Omotala se užetom i pozirala u tangama: Kylie na snimanju...

'Eto, bitno da ste je odmah napali. Pa ona ju je rodila, neka malo i sebe promovira. Uostalom, Stormi je ionako previše izložena javnosti. Samo kažem', komentirali su. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu