To je to što me zanima!

Napeto finale: Kandidati će u 'Voiceu' pjevati po tri pjesme

Sva četiri finalista imat će tri nastupa: jednim će nas podsjetiti kako je sve počelo, jednu će pjevati zajedno s mentorom, a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja. Zbroj glasova publike odlučit će tko je pobjednik
Vidi originalni članak

U subotu gledatelji izabiru pobjednika treće sezone 'The Voicea Hrvatska'. Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš su finalisti ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Albina, djevojka iz Splita, na audiciji je oduševila izvedbom pjesme “En Cambio no”. 

Bernarda je izvedbom “Jolene” Dolly Parton oduševila gledatelje. 

Filipa je njegova mentorica proglasila već sada spremnim za svjetsku pozornicu.

Vinko, mladić iz Čapljine, svakom izvedbom potvrđuje da ljepota njegova glasa je i u iskrenosti izvedbe. Netko od njih četvero bit će pobjednik 'The Voicea'.

U dosadašnjim nastupima imali su priliku pokazati sve svoje kvalitete, a završna emisija ove subote bit će njihov vrhunac. Sva četiri finalista imat će tri nastupa: jednim će nas podsjetiti kako je sve počelo (izvest će pjesmu s audicije), jednu će pjevati zajedno sa svojim mentorom, a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja 'The Voicea Hrvatska'. I na kraju zbroj glasova gledatelja će odlučiti tko je pobjednik treće sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MynameisNO 20.02.2020.

    Šteta što Jakob nije u finalu, ali ovako predviđam pobjedu Vinku ili Albini. Što se tiče Filipa, očekujem Filipa, a ne imitaciju Ed Sheerena. Bernarda, ok, ali ne vjerujem u njenu pobjedu. Vjerojatno će na kraju pobijediti Filip zbog popularnosti, ali jedini i pravi The Voice bio je Jakob i sad Vinko. Mislim da to svi znaju.

  • 19.02.2020.

    Svi ovi kandidati su zasluženo u finalu, najbolji, šteta što i Jakob nije s njima, onda bi bili kompletni.

  • Brick 19.02.2020.

    Moram se pjeniti dok gledam finale, zbog ove Bernarde koja je nezasluženo u njemu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare