To je to što me zanima!

Napeto u kuhinji: Vjeko i Davorka još uvijek bez boda

Niti jedan tanjur nije oduševio stručni žiri. Andrea i Barbara podijelile su bod s Nikolinom i Ottom, dok su Davorka i Vjeko ostali kratkih rukava zbog – nijansi
Vidi originalni članak

Drugog dana turnira na 321-trgu, Davorka i Vjekoslav hrabro su se borili protiv Ružice i Barice pripremajući jelovnik od tri slijeda. Međutim, Splićanima je svoj glas dao samo jedan član žirija, Ivan Pažanin, što nije bilo dovoljno da im se ispiše bod na tablici. 

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Mate: 'Davorki i Vjekoslavu treba motivacije za finale...'

Davorkini i Vjekini cannelloni s dimljenom pastrvom i skutom 'čuli su se kao čips pod zubima', filet hama u glavnom jelu bio je sočan, no lasagnete su bile debele 'kao laminat', dok je griz souffle s marelicama bio teksturom i okusom siromašniji od suparničkog.

- Pa što ako smo ostali bez boda. Barem tog samopouzdanja uvijek imamo. Imali smo mi tijekom showa i manje bodova i svega, pa nismo očekivali neke prolaze. Naše je samopouzdanje na nivou! Ja osobno mislim svaki put da ću pobijediti, a kad izgubim ne živciram se puno. Bit će šta Bog da! Ako ne, hvala i bog -  rekao je Vjeko te dodao da će zasigurno u finale ući oni parovi koji će poraditi na organizaciji.

S druge strane, žiri se nije mogao odlučiti čiji je jelovnik druga dva para bolji, pa su Andrea i Barbara te Nikolina i Otto dobili po bod. Splićanke su imale bolje zapečene cannellone s dimljenim lososom i ricota sirom, ali su Nikolina i Otto pripremili za nijansu bolji filet romba na pari i riblji velute s lećom. 

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Barbara: 'Dođe mi da bacim tavu negdje u zid i izađem van'

Čak niti čokoladni ravioli s lješnjacima nisu odlučili o pobjedniku duela jer su, prema riječima Mate Jankovića, Andreini i Barbarini ravioli izgledali kao leteći opanci, a Nikolinini i Ottovi su se činili 'malo ljepši'.

VIDI OVO! Mlijeko od žohara je nova trendi hrana!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • EnnaBella 30.05.2018.

    Jučer su Vjeko i majka imali komentare, od strane žiria za svoja jela, iste kao Ružica i Barica, a jedino je Pažanin okrenuo njihovo slovo.. Imam blagi osjećaj da je to sve, od starta, nariktano... Žao mi je.. Jer najveći pomak, u kuhanju, vidljiv je kod Vjeke i Davorke.. Zakon su!!

  • Judita👥 30.05.2018.

    pa traje show sto god.hah

  • tallija 30.05.2018.

    ovaj show traje beskonacno

Komentiraj...
Vidi sve komentare