To je to što me zanima!

Napeto u tajnom dijelu kuće: Vesna krivo probudila Gorana

Od samog početka dana Goran se počeo otresati na Vesnu. Veliki Brat joj je rekao da ga probudi i kada je ona to napravila, Goran joj je rekao da to nikad ne ponovi
Vidi originalni članak

Nemoj me tako budit nikad u životu. Nemoj mi to raditi, rekao je Goran Vesni nakon što ga je ona probudila ujutro. Iako ga je probudila sasvim pristojno, tako što mu je primila nogu i rekla 'jutro', Goranu to nikako nije dobro 'sjelo'. 

Ona mu je objasnila da joj je Veliki Brat naredio da ga probudi, ali on joj je svejedno rekao da ga više ne budi i da će se on sam probudit.

Kada je vidjela da se naljutio, tražila ga je da joj oprosti i rekla da bi ga ona pustila da još spava, ali je postupila po naređenju Velikog Brata.

Kasnije ga je upozorila i da ima lokva ispred WC-a pa da ne ugazi nogom, ali on se opet otresao na nju pa je Vesna nastavila 'njurgati' u samoći.

- Žali Bože truda oko tebe. Ćorav poso - rekla je sama sebi u bradu dok je spremala stvari.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Alma13 29.11.2015.

    e pa on spava s vunenom kapom..helouuuuu a Vesna uporna i naporna sa svojom zaljubljenošću da čovijek ne vjeruje prestrašno

  • svejedobro 29.11.2015.

    Takve mrgude treba buditi s kantom hladne vode! Kaj je ovoj Vesni trebalo opet se vratiti u BB kuću?

  • Huck 29.11.2015.

    Vesna je osoba koja je ponajprije u konfliktu sama sa sobom. Melje li ga melje sa vezom i bez veze. Stalno ima potrebu velicati sebe ( ja , pa ja... moj stan, moja kuhinja, pa ja volim, pa ja znam) Nije u stanju saslusati jednu jednostavnu recenicu sugovornika a da ga ne prekida upadicom. Ma tko bi to trpio? Zar je cudno da je i njezin muz (prije mnogo godina) podvio rep, i dao maglu petama kako bi spasio, sto se (u glavi) spasiti moze? A Gogo?. Grozan tip... posebna prica !... Kud bas ona (takva) zapela za njega? - Pala kosa na kamen! - iskre frcaju nemonovno! AMEN! Btw na kraju- Samo da u posebnim odajama BB kuce ne poleti perje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare