To je to što me zanima!

Napokon je uspio: Jacques će nas predstavljati na Eurosongu

Na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije u Kijevu, Hrvatsku će predstavljati Jacques Houdek, prema odluci programskog vodstva Hrvatske radiotelevizije
Vidi originalni članak

Iznimno sam sretan i zahvaljujem Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanome povjerenju. Biti predstavnikom Republike Hrvatske na natjecanju za pjesmu Eurovizije za mene je ogromna čast i zahvalan sam na prilici da glazbom predstavljam svoju domovinu na glazbenoj olimpijadi koju će 62. put pratiti cijela Europa, ali i svijet, rekao je presretan Jacques Houdek (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije Željko Mesar pjesmu koju će Jacques izvesti naziva 'eurovizičnom i zanimljivom te izazovnom'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HRT je potvrdio da će nas Houdek predstavljati na Eurosongu, iako smo mi još lani o tome pisali. Još nije potvrđeno hoće li, kako sam Jacques želi, s njim nastupiti svjetski popularni violončelisti 2Cellos. 

Pjevač je vijest objavio i na svojoj Facebook stranici, gdje je podijelio poveznicu koja vodi na HRT-ovu stranicu. Od brojnih obožavatelje počeo je dobivati čestitke, a mnogi su zaključili da je 'već odavno trebao ići na Eurosong'. 

Jacques je na nekadašnjem nacionalnom izboru za predstavnika na Eurosongu, Dori, nastupao šest puta. 

Tamo je debitirao 2002. s pjesmom 'Čarolija'. Njegov treći nastup na Dori ostao je zapamćen po skandalu koji je priredio. Tad se, pred objavu rezultata natjecanja, pobunio i vrijeđao okupljene jer je njegovoj šminkerici nestala torbica. Na kraju se ispričao i priznao svoju pogrešku jer su torbu pronašli.

Zadnji se put natjecao na Dori 2011. Tad je izgubivši u finalu demonstrativno sišao s pozornice i nije se vratio. Pobijedila je Daria Kinzer, a Houdek se naljutio jer je tvrdio da se manipuliralo glasovima gledatelja. Houdek je tad s Jelenom Vanjek otpjevao pjesmu 'Molitva'. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • zab 02.03.2017.

    Narcisoidni Houdek želi samo pokazati svijetu i Europi kako ima divan glas,raspon glasa pet oktava,nadajući se da će ga netko vani prepoznati kao glazbeni potencijal.Nije mu važno što je pjesma loša toliko da boli slušati.Jacques daj se sredi!

  • 17.02.2017.

    U veoma jakoj konkurenciji

  • Rafo 17.02.2017.

    Pogrešan izbor. On je izvrstan pjevač, ali nije za Eurosong, a i pjeva pjesme koje tamo ne prolaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare