To je to što me zanima!

Napravili pravu feštu: Svatovi su se ‘gušili‘ u ličkoj janjetini

Jaka kiša i blato Heleni Minić i Daliboru Mataniću nisu pokvarili vjenčanje. Glumica je pred crkvu stigla u Cadillacu. Nakon ceremonije tulumarili su u noćnom klubu
Vidi originalni članak

U crvenim štiklama i kaputu iste boje Helena Minić (35) preskakala je lokve i blato ispred crkve Sv. Foške kraj Vodnjana. Manevrirajući s kišobranom bježala je od brojnih fotografa. Nije se htjela okrenuti i pokazati raskošnu vjenčanicu.

Glumica je pred crkvu stigla u Cadillacu kojim su proljetos promovirali “Thelmu & Louise”, predstavu na čijim se probama zaljubila u Dalibora Matanića (40). 

Dok je čekao svoju izabranicu, redatelj se s prijateljima gostio u šatoru ispred crkve. Jeo se pršut, sir i kobasice, a iz obližnje pizzerije stiglo je i desetak talijanskih focaccia. Nakon svečane ceremonije mladenci i veselo društvo feštu su nastavili u klubu u naselju Stoja. Ondje Matanić redovito tulumari nakon premijera na Filmskom festivalu u Puli. Iako je klub zimi zatvoren, vlasnici su ga zbog Dalibora i Helene otvorili. Mladenci su naručili catering iz obližnjeg vodnjanskog restorana, a Matanić nije mogao bez ličke janjetine, specijaliteta svojeg zavičaja.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • Tišina mora 09.12.2014.

    Lijepo vidjeti sretne i vesele mladence,neka im je sa srećom:-)

  • Upala mozga 09.12.2014.

    Nemam blage veze ko su ovi, privukla me janjetina! :))))

  • kornel 08.12.2014.

    Antipatični likovi,oboje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare