To je to što me zanima!

Napravili su lutku za seks koja sliči teen idolu Justinu Bieberu

Gumena lutka predstavlja tinejdžera koji pruža nevjerojatan užitak kad se ne svađa s paparazzima. Prije Justina svoju lutku dobili su C. Aguilera, J. Lopez, M. Cyrus...
Vidi originalni članak

Nazvali su je ‘Just-in Beaver’. Kažu da predstavlja tinejdžera koji pruža užitak kad se ne svađa s paparazzima. Američka tvrtka Pipedream Products koja proizvodi igračke za seks napravila je lutku na napuhavanje koja podsjeća na pjevača Justina Biebera (18).

Prije Biebera na napuhavanje, ista je tvrtka proizvela lutku 'Dirty Christina' po uzoru na Christinu Aguileru te 'Finally Miley' po uzoru na Miley Cyrus, 'J-Ho' po uzoru na Jennifer Lopez, 'Kinky Kim' po uzoru na Kim Kardashian i mnoge druge. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • tončina 07.11.2012.

    Ovaj svit je skroz po..zdija!!

  • ladopego 07.11.2012.

    Joj odurnooooooooooooo!

  • emma00 06.11.2012.

    Kao prvo piše se : BIEBER. Kao drugo : Ovo je totalno sick stvar jer on sa 18 godina može biti samo stariji maloljetnik jer koliko ja znam kod Amerikanaca si zapravo punoljetan sa 21. Kao treće : Već četiri godine vičete/pišete/govorite da je peder,gay i ne znam što,kako vam ne dosadi? Kao ne volite ga,ali kad vidite da se o njemu piše vaša komentatorska veličanstva se moraju pojaviti samo da vrijeđaju,isprike onima koji pišu nešto sasvim nevezano za orjentaciju ili vrijeđanje. HVALA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare