To je to što me zanima!

'Napumpala' je usne, povećala grudi, a od filera se nagužvala

Svatovska pjevačica prema riječima stručnjaka doslovno se unakazila filerima, do te mjere da joj se stvorila kobasica na licu. Osim toga, povećala je grudi, a korekcija nosa ostaje misterij
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) neumorno pjeva po svadbama i koncertima, putuje sa suprugom Nenadom (36), prodaje mikrofone, slušalice i slastice. U užurbanom načinu životu, Maja svakako nalazi vremena i za posjete plastičnom kirurgu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Estetski kirurg nam je rekao da Šuput popunjava bore smijalice, podiže jagodice i povećava usne. Siguran je i da bore oko očiju pegla botoksom.

Jednom je prilikom na društvenim mrežama Maja objavila fotografiju koja je potaknula raspravu njezinih obožavatelja. Upitali su je što joj se dogodilo s nosom, ali odgovora nije bilo.

- Ne mogu biti decidiran da li je ovo na fotografijama loš photoshop ili relativno friško operirani nos - rekao nam je ugledni estetski kirurg.

Dok se o operaciji nosa samo nagađa, sigurno je kako je Maja povećala grudi, što je priznala prije 11 godina. Bila je, tvrdi, nezadovoljna njihovom veličinom. Ta operacija stoji oko 25.000 kuna.

Pjevačica je korigirala i usne. Već godinama redovito ide na tretmane hijaluronskom kiselinom. Cijena jednog tretmana je oko 2500 kuna. Međutim, efekt traje pola godine do godinu dana pa je zahvat potrebno stalno ponavljati.

Naposljetku, Maja je stavila i filere u obraze, a kako tvrde stručnjaci, pretjerala je.

EVOLUCIJA STILA PJEVAČICE 'Šuput golotinjom potencira neki seksepil koji ne postoji...'

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao nam je jedan estetski kirurg još 2016. nakon što se pjevačica pojavila na promociji svog albuma 'Showgirl' potpuno ispeglana. Lice joj zbog filera izgleda 'zamrznuto'.

Iako je nekim Hrvaticama uspjelo poći za rukom da s filerima izgledaju prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke, Maja se za razliku od njih unakazila.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • pero stanić 04.02.2020.

    na žalost večina njih misli samo za danas a ne razmišljaju da če im se to odbiti od glavu u budučnosti..

  • pero stanić 04.02.2020.

    ne znam šta je u glavi takvim ženama, ljepa i uspješna i umjesto da prihvate da čovjek mora stariti i nositi se u skladu sa svojim godinama oni idu na koje kakve operacije i naravno preteraju u tome i onda izgledaju i ranije stare nego što bi inače bile i još daju vrpu novaca plastičnim kirurzima koji masno zarađuju zbog takvih koje misle da operacijama mogu zaustaviti starenje. možda jedno vreme izgledaju ok ali ne zadugo..

  • 04.02.2020.

    Ajme čudovišta..Da bar zna pjevati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare