To je to što me zanima!

Napunio 70: Nikada nije osvojio Oscara, a nedavno je dobio sina

Osim talenta, izgled mu je bio veliki adut za brojne uloge. Proslavio se u 'Američkom žigolu', a s Juliom Roberts snimio je 'Zgodnu ženu' i 'Odbjeglu nevjestu'
Vidi originalni članak

Američki glumac Richard Gere napunio je 70 godina, a početkom godine dobio je prinovu u obitelji, sinčića Alexandera. Rodom iz Philadelphije, odrastao je na očevoj farmi u blizini grada Syracuse u saveznoj državi New York.

Već u školskim danima počeo se baviti glumom u školskoj kazališnoj grupi. Svira nekoliko instrumenata: klavir, gitaru, trubu. Glumačku karijeru započeo je 1969. i to s raznim ulogama u Broadwayskim produkcijama. 

Međutim, tek 1980. godine proslavio se u 'Američkom žigolu'. Osim talenta, izgled mu je bio veliki adut za brojne uloge, no nikada nije osvojio Oscara. S Juliom Roberts (51) snimio je filmove 'Zgodna žena' i 'Odbjegla nevjesta', a publika ga pamti i po filmovima: 'Jesen u New Yorku', 'Oficir i džentlmen', 'Prvi vitez', 'Šakal'...

Podsjetimo, u rujnu prošle godine Gere i njegova supruga, inače poduzetnica i PR-ovka Alejandra Silva (36), objavili su sretnu vijest da čekaju prvu zajedničku prinovu, iako to slavnom glumcu nije prvo dijete. Gere već ima sina Homera Jamesa Jigmea (19) s glumicom Carey Lowell (58).

S njom je bio oženjen od 2002. do 2016., a od 1991. do 1995. bio je u braku s manekenkom Cindy Crawford (53). I Alejandra iz prošlog braka ima sina Alberta (7).

- Jako poseban trenutak. Dobili smo blagoslov za našu dragocjenost koja dolazi. Nismo tu vijest mogli objaviti prije nego što smo rekli Njegovoj svetosti Dalaj Lami - objavila je Alejandra sretnu vijest na društvenim mrežama.

Iako je razlika u godinama između njih čak 34 godine, to ih nije spriječilo da se odluče na proširenje obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mirela705 04.09.2019.

    Nek mu je sa srećom! To mu je najbolji Oscar

  • Mthesecond 01.09.2019.

    Slici malo na Plenkovica tu na jednoj slici..Haha..Da nije sijede kose,da je to prikrio I danas bi bio sex simbol :)) Imamo I mi svog Gera u vidu Frane Lasica :))

  • Sigourney 01.09.2019.

    ima on i boljih filmova ,,u posljednjoj fazi" ,,sommersby " .Na translate-u Richard Gere -Nenad Jebiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare