To je to što me zanima!

Naravno da je to moj Twitter: Vidi, fotografirala sam se gola!

Manekenka i glumica Kelly Brook slikala se gola mobitelom u svojoj kupaonici da bi obožavatelja na Twitteru uvjerila kako je zaista riječ o njezinom pravom profilu
Vidi originalni članak

Nakon što se engleski komičar, glumac i producent Leigh Francis (38 na njezinom profilu na Twitteru zapitao je li to zaista njezin profil ili je riječ o prljavom starom čovjeku koji se pretvara da je ona, Kelly Brook (31) se mobitelom slikala gola pred svojim ogledalom u kupaonici ne bi li ga uvjerila da je zaista riječ o njoj.

- Je li ovo profil prave Kelly Brook ili prljavog starog zaraslog čovjeka koji se pretvara da je ona? - napisao je na njezinom profilu Francis.

Manekenka i glumica uskoro mu je odgovorila.

- To sam ja. Kako to mogu dokazati - napisala mu je Kelly na što joj je odgovorio da bi mu trebala poslati poruku.

Nakon toga mu je poslala svoju golišavu fotografiju i napisala da je to ona, a on se našalio da to još može biti stari zarasli čovjek.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • SASHA_2 17.11.2011.

    lijepa jest ali toliko puna sebe,da mi postaje odvratna!

  • djbeba 16.11.2011.

    ma taj twitter i facebook nemaju smisla,ljudima je ukradena privatnost svi sve znaju svi sve komentiraju,imaju šatro preko 100 frendova neki imaju i preko 1000 a svi ti frendovi su kurac jer u životu je jako malo pravih prijatelja najčešće 1 osoba to može bit a ne njih 100!!! nema veće gluposti koje su izmislili da kontroliraju ljude a glupani nasjeli i pohrlili otvoriti profile!!!! koliko je veza uništeno,brakova propalo od kad to koriste,ja mislim da je to totalno sranje!!! nekad smo se nalazili vani da se družimo a sad smo na twitteru ili na fejsu moš mislit sve u svemu TAPIJA!!!

  • smajli21 15.11.2011.

    Zao mi je poznatih ljudih, neznam u kakvome oni svijetu zive ali znam da im nije bas lijepo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare