To je to što me zanima!

Narodnjaci su napunili Arenu za četvrtak: Bit će dvije pozornice, 300 konobara i 20 šankova...

U Areni Zagreb u četvrtak će nastupiti najveće folk zvijezde kao što su Dejan Matić, Jana i Zorana Mićanović
Vidi originalni članak

Arena Zagreb u četvrtak postaje 'najveća kafana na Balkanu'. Tijekom nekoliko sati zabave na pozornici će nastupiti Dejan Matić, Jana, Đani, Zorana Mićanović, Emir Đulović i Mirko Plavšić uz pratnju kafanskog orkestra.

ROCK SPEKTAKL Bare i Majke okupili duplo više ljudi u Areni od očekivanog: 'Ja ne vjerujem koliko nas vole...'

Šest sati bez stajanja

Prema Entrio stranici, u ponudi su ostale samo ulaznice za VIP ložu i salone po cijeni od 80 i 130 eura te nekoliko desetaka mjesta na gornjim tribinama. Organizatori koncerta najavljuju spektakl i najveće hitove.

- Šest sati kafanske žurke bez pauze. Preko 300 konobara i 20 šankova bit će dovoljno za sve kafance na tribinama i parteru - poručuju iz organizacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KAFANSKO VEČE (@kafansko.vece)

Pjevači će pjevati po cijeloj Areni.

- Pored glavne kafanske pozornice, postavljamo i drugu pozornicu jer pjevači pjevaju u svim zonama u kafani pa čak i na tribinama. Želimo da svi osjetite kafanski doživljaj - kažu organizatori.

DVA KONCERTA VEĆ RASPRODANA Lepa Brena otkrila: 'Pjevat ću u Areni Zagreb koliko god budu tražili, ali samo uz jedan uvjet'

Dogodine dolaze Pejović, Brena, Pavlović...

Bit će ovo posljednji rasprodani ovogodišnji koncert u Areni, a publiku će dogodine na svojim koncertima u Areni zabavljati najveće srpske zvijezde Aco Pejović, Marija Šerifović, Dragana Mirković, Milica Pavlović i Lepa Brena koja je rasprodala već dva koncerta u prosincu.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • ŠTEF75 31.12.2023.

    koji je ovo Frankenstein sa izobličenom glavurdom ?

  • Mortal Kombat 27.12.2023.

    Bravo"

  • Mortal Kombat 27.12.2023.

    Bravo" Ocito su Hrvati ili ti Srbi zeljni normalne mjuze" Kaj fali nasim balkan ritmovima... Defo bolje neko Bijonse i te zvalate djeve. Bravo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare