To je to što me zanima!

'Naša Eva voli slušati žestoki Let 3 iako je još jako malena'

TATINA DJEVOJČICA Mrle i Ivanka svoju prvu kćer Evu vode na probe bendova i buvljake. Ivanka kaže da je Eva beba nove generacije pa je većinu vremena smirena
Vidi originalni članak

Ima osam mjeseci, a već je prava putnica. S roditeljima glazbenicima živi na relaciji Zagreb - Rijeka. Bilo gdje da se pojavi, osvaja osmijehom.

Damir Martinović Mrle (49) i Ivanka Mazurkijević (38) kćer Evu 'zabundali' su u crvenu jaknicu s umjetnim krznom, stavili je u kolica i prošetali Zagrebom.

Iz Mrletova rodnoga grada Rijeke, gdje provode veći dio godine, stigli su jučer zbog poslovnih obaveza, nakon čega se odmah vraćaju. Pjevačica Stampeda i basist benda Let 3 počastili su se prženim krumpirićima, a curica se igrala dudom.

- Eva je beba nove generacije pa je smirena i ne zadaje nam probleme. Svugdje je vodimo sa sobom - rekla nam je Ivanka. Dodala je kako ona i Mrle jako puno rade s njom. Čitaju joj, uče je i puštaju glazbu koju vole.

- Još je jako malena, ali vidim da joj se sviđaju tatine pjesme. Često ga sluša dok vježba - otkrila je Ivanka koja je nedavno u prostorima bivše tvornice Hartera pokrenula i buvljak. Prodaje sakoe, kape, nakit, torbe i sve što više ne nosi. S njom je Eva koja uživa biti okružena ljudima.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • plavči 28.03.2012.

    Vode malu curicu na probe benda. Jel nije to malo preglasno za njen sluh?

  • mazaluna 28.03.2012.

    Kako može biti sreće na razorenom braku,,i baš "dobro" kaj ste stavili crnu crticu peko bebe baš smo je htjeli pogledati,moš mislit,kakva zvijezda.Pa nije Suri.

  • pernica 28.03.2012.

    ja im želim sreću, ali i dalje mislim da je prekasno sa 50 pravit prvo dijete, a i rađat sa 40 prvo dijete!!!!! cure moje rađajte ranije, ružno mi je kad svom djetetu dođeš u vrtić a svi misle da mu je došao baka i djed!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare