To je to što me zanima!

Naša Kardashianka pokazala trbuščić i novouređeni stan

Hrvatska Kim Kardashian se, sudeći po Instagramu, još nije preselila u novi dom, ali često objavljuje fotografije pored kamina, a izgleda da je to omiljeni kutak i njenom zaručniku
Vidi originalni članak

Influencerica i beauty blogerica Jelena Perić (28) nedavno je sa svojim pratiteljima podijelila kako s nogometašem Igorom Bubnjićem (27) čeka bebu,  potom su 'pale' i zaruke. Nedavno su kupili novi stan, a izgleda da su ga u međuvremenu i uredili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska Kim Kardashian se, sudeći po Instagramu, još nije preselila u novi dom, ali često objavljuje fotografije pored kamina, a izgleda da je to omiljeni kutak i njenom zaručniku. Tako je na društvenim mrežama pokazala kutak novouređenog stana.

Ne kriju radost te se vesele prinovi. Jelena dijeli trenutke iz trudnoće sa svojim pratiteljima, pa je tako otkrila i spol bebe. I ona i njezin zaručnik objavili su video na kojem plavim konfetima objavljuju da u njihovu obitelj stiže dječak.

- Pripremite se za novog dobitnika Zlatne lopte - napisao je Igor na društvenim mrežama. 

Kad je Jelena saznala da je trudna, bila je presretna.

- Počela sam se tresti. Bila sam u šoku. Nisam mogla vjerovati. Preplavile su mi emocije i bila sam toliko sretna jer smo dečko i ja stvarno željeli dijete - rekla je influencerica.

OBJAVILA 'OBITELJSKI PORTRET' Trudna Jelena Perić: 'Trbuh mi izgleda veći nego što doista je'

Influencerica, koja je dobila nadimak 'hrvatska Kim Kardashian', jedna je od najpopularnijih hrvatskih blogerica te ju na Instagramu prati više od milijun ljudi. 

- Balansiram između šminke, odjeće i lifestylea na Instagramu pa kada ne snimam beauty tutorijale, snimam outfite, uređujem videe, odgovaram na mailove, odlazim na sastanke i tako u krug. U svakom slučaju, nikad nije dosadno. Ovaj posao nije lak - rekla je jednom prilikom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • PapaĐo 01.01.2020.

    Prvo test očinstva pa se onda veseli.

  • bree77 31.12.2019.

    Gdje je točno stan pokazala?

  • samoneizbjezna 31.12.2019.

    Prelipa cura

Komentiraj...
Vidi sve komentare