To je to što me zanima!

Naša najseksi novinarka: Fani Stipković pokazala je svu raskoš na bazenu u Meksiku

Fani Stipković uživa u luksuznom resortu u Meksiku sa zaručnikom Fernandom Hierrom
Vidi originalni članak

Voditeljica i sportska novinarka Fani Stipković (40) uživa u Meksiku s partnerom Fernandom Hierrom (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Zanosna Fani snimala se u bazenu u badiću na jedno rame koji je otkrio njen raskošni dekolte i kratko poručila: 'Usred džungle, osluškujući ocean'.

NEDAVNO SU SE I ZARUČILI Fani Stipković i Fernando Hierro uživaju u Meksiku: 'Što tekila spoji, neka nitko ne razdvoji!'

Podsjetimo, Fani je nedavno život u Madridu zamijenila onim u Meksiku i to zbog novog poslovnog angažmana svog zaručnika u jednom tamošnjem klubu, legende španjolskog nogometa s kojim je posljednjih godina u sretnoj vezi koju je dugo tajila.

Fani je usput pokazala i novog psića Chija, ali i zanimljivo 'društvo' - oposume i krokodile koji su se našli u njenoj blizini.

Bivši nogometaš Real Madrida postao je sportski direktor nogometnog kluba Chivas de Guadalajare, pa se par i preselio u ovaj drugi po redu po veličini grad u Meksiku s oko 1,5 milijuna stanovnika. A kad Fernando nije u poslu, rado istražuje zemlju s jednom od najzgodnijih Hrvatica.

Par tako trenutno boravi u luksuznom resortu 'One&Only Mandarina' koji spaja ocean i prašumu, a posjetiteljima nudi potpunu relaksaciju u bazenima te na raznim tretmanima, ali i avanture, kao što su istraživanje spilja i vodopada, te otkrivanje vulkanskih grebena na tečaju ronjenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Iako je voditeljica poznata kao velika zaljubljenica u avanture i sport, čini se kako se ovoga puta odlučila za nešto pasivniji odmor.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S NOVINARKOM I VODITELJICOM VALENTINOM BAUS

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.04.2023.

    Kaj nije to Mirta Š.?😯😅

  • Brnistra Cvitić 13.04.2023.

    Fani ?...... koja Fani ??? 🙈🙈🙈....ovo nije Fani Stipković !!!....

Komentiraj...
Vidi sve komentare