To je to što me zanima!

Našla je novu žrtvu: Sinead O'Connor se obrušila na Kim

Glazbenica se obrušila na Kim Kardashian, odnosno na naslovnicu Rolling Stone časopisa s koje se reality zvijezda smiješi, a pri tome nije birala riječi
Vidi originalni članak

Sinead O'Connor (48) ne može se pomiriti sa situacijom 'pop kulture' danas, stoga ne propušta priliku izreći svoje mišljenje i javno popljuvati neku današnju zvijezdu.

Irska je kantautorica objavila na Facebooku naslovnicu lipanjskog Rolling Stonea, kojeg krasi Kim Kardashian (34).

Rolling Stone

'Što ova pi**a radi na naslovnici? Glazba je službeno mrtva. Tko bi rekao da je Rolling Stone taj koji ju je ubio? Simon Cowell i Louis Walsh više ne moraju biti jedini krivci. Bob Dylan je vjerojatno je**no prestravljen', napisala je Sinead uz fotografiju naslovnice.

Ispod objave se uskoro razvila rasprava o stanju današnje glazbe i kulture. Dok su se mnogi složili s njom, neki su rekli da njezin način govora na društvenim mrežama ne priliči zvijezdi njenog statusa. 

Sinead je 2013. godine napisala otvoreno pismo Miley Cyrus (22) u kojem joj poručuje da se prestane 'prostituirati' za glazbenu industriju. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 15.07.2015.

    lijepo žena objasni

  • Gola_Istina 15.07.2015.

    Ona je ljubomorna što nju nisu stavili na naslovnicu...Rolling Stone ipak živi od prodaje tih novina i naravno da će staviti ono što tržište trenutno traži.

  • Sthanga Železni 15.07.2015.

    Sinead O'Connor puna slika kak kapelica, a kune kak kočijaš kak sad to aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare