To je to što me zanima!

Nasmijala se do suza: Indira je dvojniku Petku ponudila posao

Moram reći da je bio vrlo uspješan u mojim štiklama, mogli bismo sklopiti i posao, na primjer da dogovorimo dva koncerta u isto vrijeme, poručila je Indira
Vidi originalni članak

U prvoj emisiji nove sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Dalibor Petko transformirao se u Indiru Levak. Otpjevao je Colonijinu pjesmu 'Za tvoje snene oči' iz 2011. godine te oduševio žiri, publiku, ali i samu pjevačicu.

- Dragi moj Petko, uživala sam u tvojoj izvedbi jer si konačno osjetio kako je meni 20 godina. Nije teško, je li tako?! - rekla je Indira koja je u voditeljevu nastupu zaista uživala.

- Izgledalo je vrlo opušteno i simpatično. Od srca sam se nasmijala muškoj nespretnosti u koreografiji s pridržavanjem suknje, to može samo on - rekla je za Dnevnik.hr te dodala da je svjesna koliko je Petkov zadatak bio zahtjevan.

- Znam i koliko je moj prijatelj Petko uložio truda i napora da se transformira u moj lik, hvala mu na tome. Moram reći da je bio vrlo uspješan u mojim štiklama, mogli bismo sklopiti i posao, na primjer da dogovorimo dva koncerta u isto vrijeme -poručila je Indira.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 06.03.2017.

    mene je podsjećao na Gargamela, sorry Petko, ali bio si koma

  • Ojađivač 06.03.2017.

    Indira je muškobanjasta, Petko tetkast tako da zadatak nije bio težak ali lijepo je vidjeti toliko homoseksualnih osoba u jednoj emisiji...

  • peppito 06.03.2017.

    Petko ne samo da je definitivno najgori, nego se vidi da se nije čak niti trudio. Prema tome, kakva je to poruka ove emisije. Ovo je šamar svima onima koji su se u prijašnjim sezonama itekako trudili i znojili da nešto izvježbaju. neku koreografiju ili neku zahtjevnu pjesmu. najbolji je naravno bio onaj dečko što pjeva Tošu, tu nema dvojbe. ali ako se uzme u obzir da je on pjevač, onda odmah iza njega je bio onaj Bilić i ona mala plava što pjeva Madonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare