To je to što me zanima!

Nasmijala vojvotkinju: Draga Kate, ovo je pravi toples, ne vi

Kate Middleton 'pucala' je od smijeha kad je na Solomonskim otocima vidjela ženu u toplesu. Žena je na sebi imala tradicionalni kostim koji je vojvotkinju jako zabavio
Vidi originalni članak

Nakon francuskog Closera, fotografije gole vojvotkinje objavio je i talijanski časopis Chi te irski Irish Daily Star. Navodno imaju 'fotke' na kojima je Kate potpuno gola. Princ William (30) pobjesnio je kad je vidio fotografije svoje gole supruge koje kruže medijima. Želi da ljudi odgovorni za objavljivanje fotografije završe u zatvoru. 

Vojvotkinja Catherine (30) svoj golišavi 'editorijal' shvatila je ipak malo manje ozbiljno i strašno. Kad je s Williamom došla na Solomonske otoke dočekalo ih je lokalno stanovništvo. Žene su, u skladu sa starim običajima, na sebi imale plemenske kostime koji više otkrivaju nego pokrivaju. 

Kad je jedna od žena prišla Kate kako bi joj oko vrata stavila lančić, vojvotkinja se 'pukla' smijati jer je izbliza vidjela grudi te žene. Toliko se smijala ženi koja je stajala pred njom u toplesu, iz čisto tradicionalnih razloga, da je morala rukama sakriti lice kako je ne bi fotografirali dok je 'umirala' od smijeha. Ipak, nije se uspjela sakriti, ulovili su je. 

Vidjet ćemo i golog Williama?

Tijekom boravka na Solomonskim otocima William i Kate odsjedaju u izoliranom bungalovu u kojem noćenje stoji 7100 kuna. Frižider je napunjen najfinijim šampanjcem i lokalnim delicijama. Bungalov je zapravo jedna velika prostorija u kojoj je kupaonica, a luksuzni tuš koji je dovoljno prostran za dvoje smješten je na terasi. Strani su mediji počeli nagađati da će zbog tuša na terasi, uz golu Kate možda fotografirati i golog Williama. Ipak, to će biti dosta teško budući da je bungalov ograđen visokom ogradom od bambusove trske.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • TropicShark 18.09.2012.

    Žena se više ne smi ni nasmijat!

  • the dog 18.09.2012.

    pa sve imaju vece sise od nje

  • krisskross 18.09.2012.

    ma sigurno se smijala zbog žene u toplesu, pa dajte molim vas, pa nismo djeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare