To je to što me zanima!

Nasmijana Nataša i J. Lokas zabavljali su se u Pepermintu

U društvu djevojke zabavljao se i Maro Srezović,a Boris Banović stigao je u društvu Ivane Nanut i Ane Stunić. Odličnoj atmosferi prisustvovali su brojni celebrityji...
Vidi originalni članak

Nataša Janjić i Joško Lokas zabavljali su se na otvorenju novog zagrebačkog klubu Pepermint s Jadrankom Đokić i njezinim dečkom, multimedijalnim umjetnikom Ivanom Marušićem Klifom. Par je uživao u večernjem izlasku, a dotjerana i nasmijana Nataša plijenila je pozornost okupljenih. Iako je većina okupljenih bila maskirana uoči Noći vještica, glumice se nisu maskirale. U društvu djevojke zabavljao se i Maro Srezović,a Boris Banović stigao je u društvu Ivane Nanut i Ane Stunić. Odličnoj atmosferi u klubu, s kojeg su visjeli kosturi i bundeve, prisustvovali su i Boris Mirković koji se zabavljao u društvu kolege Rene Bitorajca, Bizo iz Bolesne braće te Ivan Vukušić s prijateljicama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • me25 01.11.2010.

    ne poznajem niti Zrinku niti Natašu. a ne znam ni kakvi su brakovi Joška i Hrvoja bili, koliko su se u braku mirili i svađali itd.. Tako da nisam o nikome sudila, samo sam rekla da se pitam da li su i njegova djeca sretna...

  • yumma 01.11.2010.

    Tishadora,ne znamzašto djeca ne bi bila sretna ako imaju dobre roditelje koji su sretni,a Joško je dobar roditelj.Nikad ne znaš šta ti život nosi.Ljudi često ostaju u lošim brakovima pod izlikom da to rade zbog djece.Ali djeca sve osjete i onda pate.Brak Joška i Ivane nije bio nimalo sjajan.Raskidali su još i dok su hodali.I užasno mi smeta kad se krivi treća osoba kao u ovom slučaju Nataša za raspad braka ili Zrinka Cvitešić.Ako je brak sretan i stabilan,ako nekog voliš,nećeš dopustiti da ti itko taj brak uništi.Za tango je potrebno dvoje,tako da..

  • HUMI 01.11.2010.

    Pljuc...Svako ima svoj život..Gadi mi se da je Joškova žena bila trudna sa 3. ditetom a on je bančija sa ovom......Ako već nije išlo budi čovik-prikini brak i traži novu sriću...Ovako: Ne znam kako je toj dici gledati njega..

Komentiraj...
Vidi sve komentare