To je to što me zanima!

Nasrtljivi paparazzi čekali Siennu i natjerali je u plač

Dijelovi privatnog života britanske glumice našli su se na tapeti cjelokupne američke javnosti, koja je stala na stranu prevarene supruge Rosette
Vidi originalni članak

Sienna Miller (26) jučer je stala na benzinskoj postaji u Los Angelesu. Zaskočili su je paparazzi, koji su je pitanjima o njenoj aferi s Balthazarom Gettyjem (33) natjerali u plač. Oko petnaestak fotoreportera okružilo je glumicu čim je izašla iz automobila.
- Možete li me pustiti na miru? Pokušavam si natočiti automobil, a ovo je već uznemiravanje. Molim vas, ostavite me na miru. Ne mogu više ovako, pokažite malo poštovanja. Samo pokušavam napuniti svoj je...i automobil - briznula je u plač Sienna te se usput porječkala s jednim paparazzom, koji je kamerom slučajno opalio neko dijete po glavi. Nakon toga se uputila u lokalnu policijsku postaju, gdje je službeno uložila žalbu na ponašanje nasrtljivih novinara. Policijska pratnja ju je onda otpratila do hotela Four Seasons, gdje je odsjela. Ona i Balthazar više ne skrivaju da se još vole. Afera koja ne silazi s naslovnica svjetskih tabloida počinje se i negativno reflektirati na njezinu karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • almica82 12.08.2008.

    a to je ona vjerovatno pocela plakat kad je skontala da je opet poskupila nafta:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare