To je to što me zanima!

Nastala strka: Bono 'banuo' u konobu na Zlarinu i oduševio

Bono Vox, njegova obitelj i prijatelji nastavljaju istraživati Dalmaciju. Ovaj put su razveselili goste, zasposlenike i vlasnike konobe Prslika na otoku Zlarinu
Vidi originalni članak

Frontmen legendarnog irskog benda U2 i dalje uživa na Jadranu. Bono Vox (56) sa brojnom je pratnjom stigao na otok Zlarin, a tamo je odlučio 'omastiti mrk' u konobi Prslika. 

- Sinoć nam se nenajavljeno pojavio Bono Vox u skupini od 18 ljudi što je oduševilo goste. Nije tražio nikakav specijalni tretman. Za predjelo je pojeo crni rižoto, a kao glavno jelo jeo je oradu s blitvom i krumpirom. Desert nije tražio. Uz jelo je pio Kozlovićevu malvaziju i Tomićev plavac – kazao je Antonio Makale, vlasnik zlarinske konobe za Šibenik.in.

Konoba se svojim slavnim gostom pohvalila na Facebooku, gdje su objavili nekoliko fotografija na kojima poziraju s Bonom. Vlasnik ističe da nitko nije znao da Vox dolazi. Prvi ga je prepoznao kuhar, a onda je, kaže, nastala panika među osobljem. No na kraju, sve je prošlo u najboljem redu. 

Kada su ga prepoznali i gosti konobe, Bono se bez problema 'fotkao' sa svima, pričaju svjedoci. Svi su ostali oduševljenji njegovom jednostavnošću i neposrednošću. Društvo slavnog glazbenika u konobi je ostalo do 1 ujutro. 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Shaolin-Monk 21.08.2016.

    Poznati gdje god dođu govore da je to najljepše mjesto gdje su bili ili najljepša hrana koju su jeli tako da to nije mjerilo.Isto je lijepo kad ti netko poznat ovako iznenada upadne u restoran.Meni da David Gilmour ovako dođe prvo bi pao u nesvijest a kasnije bi mu pokazao kako se svira gitara :P

  • denke85 20.08.2016.

    Omastio Mrk!?!? Nikad clanak bez velikih gresaka! Bas retardiran (wonabe) novinar!

  • Sir Alan B'Stard 20.08.2016.

    ih, ja i bono stari frendovi... bio sam jednom na koncertu. :o

Komentiraj...
Vidi sve komentare