To je to što me zanima!

Nastasja: Okrenula sam se, a smiješna riba se bacila na pod

Tema izazova u ovoj emisiji bila je kontinentalna kuhinja. I ovaj su put natjecatelji prekršili naredbu. Iz smočnice su uzeli više namirnica nego što su im dopustili
Vidi originalni članak

Većina natjecatelja 'Masterchefa' prvi se put u showu susrela s riječnom ribom amurom. Jedna od njih je i najmlađa natjecateljica, bivši model i hostesa Nastasja Fišter (23).

- Ja se okrenem, a ta smiješna riba skoči na pod! Mislim da sam je jednom jela u životu - rekla je Nastasja ne znajući bi li je prije uhvatila za glavu ili rep. 

Srđana Jevtić bila je u čudu: 'Amur! Što je to amur?'.

Tema izazova bila je kontinentalna kuhinja. I ovaj su put natjecatelji prekršili naredbu. Iz smočnice su uzeli više namirnica nego što su im dopustili. Tako je žiri Matiji Nikoliću oduzeo krumpir i sezam, a Davoru Šrengu palentu. Nastasji je član žirija Tomislav Gretić oduzeo vino i špek. Time joj je pokvario zamišljeni recept i to ju je jako razljutilo. Žiriju je odmah rekla da joj to nije nimalo drago. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tužni šokac 07.04.2011.

    o čemu vi to

  • marlena 07.04.2011.

    našla se ljutit na žiri a prekršila pravilo dopuštenog broja namirnica..nek bude sretna što joj nisu sve uzeli

  • Sekach 07.04.2011.

    Budite dobri i registrirajte se ovdje...nista vise od vas ne trazim... http://www.weed-city.net/?weed=16178 Zahvaljujem... =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare