To je to što me zanima!

Nastavak 'Deadpoola' dobio je jedno od smješnijih imena ikad

Sam strip, kao i prvi film, su već pokazali tzv. meta-ponašanje, gdje je lik posve svjestan činjenice da je samo lik u djelu. Stoga ovakvo ime ne bi nimalo iznenadilo nikoga
Vidi originalni članak

Mnogi ga zovu samo 'Deadpool 2', no nastavak jednog od zabavnijih superherojskih filmova se u stvari neće tako zvati. Ne samo to, već je podosta sigurno kako će film imati jako komično ime.

Naime, svi dopisi od produkcijske tvrtke koja stoji iza filma, '20th Century Foxa', o filmu govore kao o 'Untitled Deadpool Sequel'-u, tj. o 'Neimenovanom nastavku Deadpoola'.

Premda je takvo nazivanje česta pojava u studijima, posve je moguće da je u pitanju pravo ime. Sam strip, kao i prvi film, su već pokazali takvo meta-ponašanje, gdje je lik posve svjestan činjenice da je samo lik u djelu. Stoga ovakvo ime ne bi nimalo iznenadilo nikoga.

Doduše, i drugi filmovi imaju slična imena dok su u produkciji, pa je posve moguće da je ovo još jedna marketinška patka. 'Logan' je prilikom snimanja imao ime 'Untitled Wolverine Sequel' tj. 'Neimenovani nastavak Wolverinea', dok je četvrti dio osvetnika još pod imenom 'Neimenovani nastavak Osvetnika'.

Samo vrijeme će pokazati je li ovo pravi naziv ili samo još jedna odlična sprdnja na naš račun.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jakov Marendić 17.11.2017.

    Nastavak se zove Greatest aka Champion.....stvarno glup naziv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare