To je to što me zanima!

Nastup ćemo pamtiti po tuni iz konzerve i sramoti zbog suza

Djevojke su suznih očiju napustile show. Pripremale su salatu s čičokom i kozicama, pečeni losos s povrćem i palačinke. Dale su '120 pusto od sebe', ali žiriju to nije bilo dovoljno
Vidi originalni članak

Nakon četiri tjedna provedenih u kuhinji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Morena Marković i Nina Sepčić postale su prve natjecateljice koje su napustile show. Prijateljice s Cresa kažu da su takav ishod očekivale, a bez obzira na njega, sudjelovanje će im ostati u lijepom sjećanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kakvi su dojmovi nakon sudjelovanja u showu?

Morena: U showu je bilo jako zanimljivo. Bila je to dobra prilika da upoznate sebe u netipičnoj i prilično kompliciranoj, ali zanimljivoj situaciji. Ono što gledamo na televiziji samo je mala mrvica onoga što se zapravo događa u ovakvim televizijskim konceptima. Emisija postane sve što ti se događa u životu, a ljudi s kojima si tamo po cijele dane postanu ti prijatelji puno brže nego što bi se to dogodilo u stvarnom svijetu. U ovom trenutku mi se čini nevjerojatno da sam se zbog gluposti čak i rasplakala, ali tako je to, uvučen si do kraja, ponekad umoran i odjednom sve što se tamo događa postaje bitno.

Nina: Slažem se s Morenom. Naš dolazak u show bio je iznenadan, boravak dinamičan i ispadanje očekivano. Znale smo da nismo dovoljno dobro pripremile jelo i da jedino što možemo napraviti je zabaviti se i uživati u svakom trenu (jer će kratko trajati, heh). Sve u svemu - kratko, ali slatko.

Što ste naučile?

Morena: Naučila sam da za sve sto želite napraviti dobro trebate imati mirnu glavu, da je bitno odrediti prioritete i raditi korak po korak. Nina i ja nismo bile baš najbolje organizirane pa su nam i jela bila takva. Usprkos tome, bitno mi je da smo nas dvije zavoljele jedna drugu još više. 

Nina: Ajoj, slatko. Naučila sam da i kuhanje može biti zabavno. Pogotovo ako si na ubrzanom kulinarskom tečaju tete Sanje, kraljice kuhanja.
 
Što vam je bilo najzahtjevnije?

Morena: Najzahtjevnije mi je bilo ostati ozbiljna pred žirijem. Ma ne samo pred žirijem. Mislim da je to kombinacija treme i svjesnosti da to što si donio pred njih nije neka sreća. A i kad bih pogledala Špičeka, jednostavno sam se morala nasmijati.

Nina: Mislim da je Moreni najzahtjevnije bilo imati mene u kuhinji.

S kim ste se najviše zbližile?

Nina: Zahvaljujući četverotjednom razdoblju bez ispadanja, stvarno smo sa svima bili u OK odnosima. Ali osoba koju bih najradije istaknula, jer to najviše i zaslužuje, definitivno je kraljica kuhinje, Sanja. Svojim kvalitetama i kulinarskim savjetima pomagala je da jela dovedemo na neki viši nivo. Voljela bih da u skoroj budućnosti vodi neki kulinarski tečaj jer bih sigurno bila u prvoj klupi. Ili prva do lonca.

Morena: Sa svima smo si bile OK. Jako je teško nekoga izdvojiti, ali reći ću da bi mi bilo jako drago kada bi pobjednici bili Sanja i Željko, Arsen i Željan ili Ozana i Katarina. 

Po čemu ćete najviše pamtiti sudjelovanje u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'?

Morena: Po dobroj zabavi, sramoti zbog plakanja i korisnim savjetima od žirija. 
Nina: Po brdu nasjeckanog peršina, tuni iz konzerve i guljenju krumpira
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 03.03.2017.

    Ne morate se sramiti zbog suza.....

  • raul69 03.03.2017.

    Dvije zbunjole

  • Judita👥 03.03.2017.

    jako su slične, ja sam mislila da su sestre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare