To je to što me zanima!

Nastup Susan Boyle (47) već je vidjelo 6 mil. ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nezaposlena Britanka nada se da je njeni roditelji gledaju s neba i da su ponosni na nju. Susanin telefon ne prestaje zvoniti, a fanova je sve više
Vidi originalni članak

Zapjevala je samo jednom, proteklog vikenda u glazbenom showu “Britain’s Got Talent”.  Nezaposlena Susan Boyle (47) iz škotskog West Lothiana impresionirala je izvedbom hita “I Dreamed A Dream’. Postala je globalna zvijezda. Videosnimku njezinog nastupa na internetu je već vidjelo više od šest milijuna ljudi. Među njezinim fanovima su i Demi Moore i Ashton Kutcher.
Susani telefon neprestano zvoni. Stigli su joj zahtjevi za davanjem intervjua od australskih i američkih medija. Njezin nastup prikazan je i u prestižnoj emisiji američke NBC televizije “Today Show”. Voditeljica Kathie Lee Gifford bila je ganuta do suza. Susan je prošla prvi krug audicije, a član žirija Simon Cowell već joj planira snimiti ploču.
Susan je to prvi put nastup nakon smrti majke prije dvije godine.
- Ovo činim za nju - kaže Susan.

Britanku možete poslušati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 5

  • megane4 16.04.2009.

    Prekrasno! predivo... božanstveno...žena je tako pozitivna a glas anđela...gledam islušam svaki dan i svaki puta ostajem bez riječi i suze poteku...skinula sam stavila na komp, na mob...ma ženo zaslužuješ svu sreću ovoga svijeta!!!! kraljica si!!!!!

  • -mariela- 16.04.2009.

    Jedino,skromni ljudi,neprimjeceni u masi,sa ovakvim velikim talentom mogu oduseviti masu...talent koji nije umjetno stvoren !..Ovako je Michael Hirte sa svojom usnom harmonikom osvojio njemacku.Odmah prvi zvukovi harmonike su doprijeli do srca mase .ostalo je sve povijest.Bravo za njih ! Bravo za prave prirodne talente !

  • Coco Chanel 16.04.2009.

    Žena ostavlja S-V-E bez teksta! Svaki put kad je čujem uvijek iznova se naježim i oduševim.. ajme!! Meni je Simon najjači!! Nikad ga nisam vidjela toliko iznenađenim kao tada.. Želim joj puno sreće i uspjeha! I jedva čekam njen CD!!! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare