To je to što me zanima!

Natali Dizdar: U Tajlandu sam pretukla curu dok smo boksale

Pjevačica je u Tajlandu doživjela avanturu života. U ringu je odmjerila snage u tajlandskom boksu. Borila se s curom iz Amerike. Pjevačica ju je pobijedila
Vidi originalni članak

Putovanja za mene predstavljaju portal u neku drugu stvarnost. Kad odem nekamo, nikad ne čitam novine i mobitel mi je isključen. Želim uživati u doživljaju novih mjesta, rekla nam je Natali Dizdar (28). Zadarska pjevačica lani je bila na Kubi (1), gdje je upoznala čari te zemlje, ali i za dlaku izbjegla uragan Isaac, koji je poharao Ameriku.

- Oluja me dostigla u selu Varaderu, dok sam bila na plaži, i pratila me do Havane. Ondje sam sa sedmoga kata nebodera imala fantastičan pogled na obalu Havane, gdje sam mogla vidjeti valove visoke i do 15-20 metara - kaže Natali, koju je opčinila Kuba. U Finskoj je na snježnom skuteru vozila utrke na zaleđenim jezerima i jurila kroz šume, 200 km od Sjevernog pola. U Tajlandu je doživjela avanturu života. Ušla je u ring te odmjerila snage u tajlandskom boksu.

- Ljudi se sami prijavljuju između borbi profesionalnih tajlandskih boksača i tuku se kako god znaju i umiju. Cura s kojom sam se borila bila je iz Amerike i ja sam, naravno, pobijedila - smije se pjevačica. Na Siciliju je otišla s prijateljicom. Kaže da je bilo svega, od spavanja u autu i vožnje čoperom u Palermu do pronalaženja guštera u krevetu. Natali obožava skijanje i svake godine je s dečkom Antom Jerolimovim u Francuskoj (5).

- Lani smo upali u snježnu oluju koja nas je odsjekla na nekoliko dana od ostatka svijeta i zatrpala auto. Ali naletjeli smo na vojsku, koja nam je pomogla otkopati auto iz snijega - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • barby-barby 20.03.2013.

    ne volim protiv nikoga govoriti ali ona mi je toliko antipatična....

  • libeluli 20.03.2013.

    Natali super pjeva, super izgleda, nadam se da i super zaradjuje....pa nek putuje...

  • gallovix 20.03.2013.

    cime??jedino jezikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare