To je to što me zanima!

Natali otjerala Hoyku: Digni se, ja bih htjela sjesti za kompjuter

Natali Dizdar na prezentaciji Puminih modela tenisica morala je otjerati fotografa Damira Hoyku koji se malo duže zadržao za kompjuterom i birao dizajn tenisica...
Vidi originalni članak

Odlična je ideja što se ovdje mogu kreirati tenisice po vlastitoj želji i boji. Najviše volim nositi tenisice jer se u njima osjećam i najudobnije- rekla je Natali Dizdar.

Pjevačica je bila na prezentaciji Puminih modela tenisica u jednoj zagrebačkoj trgovini. Oduševila se što je dobila mogućnost da kompjuterski odabere dizajn, boju i model tenisica prema vlastitoj želji. Ispred kompjutera se stvorila gužva pa je Natali morala otjerati fotografa Damira Hoyku koji se malo duže zadržao za kompjutorom.

- Digni se, i ja bih htjela sjesti za kompjuter - poručila je Natali Hoyki.

Glumac Rene Bitorajac također je oduševljen novom ponudom, no otkrio je kako su kod njega pogotovo u mlađim danima najvažnije mjesto u garderobi zauzimale cipele. Dok je birala model tenisica Nera Stipičević rekla nam je kako bi bila sretna kada bi mogla napraviti filmsku karijeru i u inozemstvu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mrljica 06.03.2011.

    ovaj hoyka je neko prebahato stvorenje ...slucajno znam jer zivi u mom ulazu

  • čekipeki 06.03.2011.

    Za hrvatske medije vijest je kad se u Zagrebu ptica posere na grani,a mi u ostatku hrvatske dobijemo svoj prostor samo ako serijski ubojica nadmaši sve predhodnike,ako u provaliju padne bus sa tristo putnika ili lokalni šerifi na vlasti opljačkaju svoticu iznad sto miliona eura....

  • marina 35 05.03.2011.

    jest ružna ova natali,,tko to forsira??

Komentiraj...
Vidi sve komentare