To je to što me zanima!

Natali, supruga Ivice Olića nakon dva sina rodila kćer

Natali Olić, supruga našeg reprezentativca Ivice, u subotu je rodila kćer Laru. Malena Lara je dugačka 52 centimetra, a teška 3450 grama
Vidi originalni članak

Njemački nogometni klub Hamburger Sport Verein na službenoj internetskoj stranici objavio je sretnu vijest da je njihov nogometaš Ivica Olić (28) treći put postao otac.
- Presretan sam - rekao je čelnicima kluba u kojemu trenutačno igra napadač hrvatske reprezentacije. Oliću i supruzi Natali (27) u subotu poslijepodne, 12. srpnja, ostvarila se velika želja. Postali su roditelji djevojčice. Dali su joj ime Lara. Na stranici piše kako je dugačka 52 centimetra, a teška 3450 kilograma. Pretpostavlja se da je Natali rodila u Hamburgu, gdje obitelj živi. Ivica je rekao kako se riješio velikog pritiska te da su majka i djevojčica dobro.
Olićevi imaju dva sina, Antonija (6) i Luku (4). Iako tijekom trudnoće nisu željeli otkriti spol djeteta, Natali je priznala kako Ivica silno želi kćer, a da je njoj svejedno, samo da je zdravo.
- Rekao mi je kako ćemo ići na četvrto dijete ako ne bude curica - rekla je prije par mjeseci Natali.

IVICA SVAKI GOL POSVETI SVOJOJ DJECI
Ivica je propustio rođenje prvog sina jer je u to vrijeme bio na SP-u u Japanu i Koreji. U okršaju protiv Italije zabio je gol i posvetio ga tek rođenom Antoniju. Skinuo je dres, a ispod je imao majicu sa njegovom slikom. Od tada svaki gol posveti sinovima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • madafakafromkroejša 16.07.2008.

    majstoooreeeee...cestitke

  • delva007 16.07.2008.

    ČESTITKE OBITELJI *** Olić *** ............

  • sprinterica 16.07.2008.

    Čestitke obitelji Olić!

Komentiraj...
Vidi sve komentare