To je to što me zanima!

Natalie Portman zbog uloge balerine mislila da će umrijeti

Kako bi što vjernije prikazala lik primabalerine koji je utjelovila, Natalie se morala izgladnjivati. Isti problem s kilogramima imala je i njezina kolegica Mila Kunis
Vidi originalni članak

Natalie Portman (29) za ulogu balerine u filmu 'Black Swan' morala se mnogo žrtvovati. Primabalerina koju je glumica utjelovila, anoreksična je te ju je Natalie morala što vjernije prikazati. Glumica je morala paziti na prehranu i praktički se izgladnjivati zbog čega je ponekad imala osjećaj da će umrijeti. Kolega Darren Aronofsky natjerao je zvijezdu da se počne normalno hraniti jer je u jednom trenutku bila premršava. Natalie u filmu glumi s Milom Kunis (27) koja je nedavno izjavila kako je imala isti problem kao i njena kolegica. Sa 45 kilograma osjećala se kao kostur. Objema je bilo potrebno i nekoliko mjeseci kako bi se pripremile za ulogu. Uz odricanje hrane, odrađivale su i svakodnevne plesne treninge. Natalie Portman prije dva dana objavila je da je trudna i zaručena sa Benjaminom Millepiedom, filmskim koreografom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jagodica bobica_1 30.12.2010.

    Meni je super kad se glumci posvete ulozi koju dobiju,kad se tako savršeno transformiraju,kad se predaju. Za mene je to pravi glumac,jer lako je glumiti u filmu samog sebe... Pogledala sam film i oduševljena sam,svaka čast glumici.

  • Noon 30.12.2010.

    Ne kužim te glumce,umrli bi zbog teške uloge!Glupost.J..o pare ak si jednom zauvijek narušiš zdravlje.Zašto sad kukaju?Sjela im je hrpa love na račun.Što se tiče Portman,prelijepa je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare