To je to što me zanima!

Natalie Wood bila je ozlijeđena prije nego se utopila u oceanu

Glumica je imala modrice po rukama i zglobovima te ogrebotine na vratu kada joj je 1981. tijelo izvučeno iz Tihog oceana. Policija je otkrila da je slučaj još otvoren
Vidi originalni članak

Glumica Natalie Wood imala je modrice po rukama i zglobovima te ogrebotine na vratu kada joj je 1981. godine tijelo izvučeno iz Tihog oceana što pokazuje da je bila ozlijeđena prije nego što je pala u ocean i utopila se pod sumnjivim okolnostima, navodi se u izvješću koje je objavio Zavod za patologiju u Los Angelesu.

Ipak, u izvješću koje je napisano još u lipnju 2012., a objavljeno tek jučer, piše da nema dovoljno dokaza kako bi se definitivno moglo reći da glumičina smrt nije bila slučajna.

- Nije moguće isključiti nenasilni ili neplanirani ulazak u vodu... Budući da postoje brojna neodgovorena pitanja i ograničeni dokazi za provođenje istrage, patolozi smatraju kako bi se način smrti trebao ostaviti kao neodređen - piše u izvješću.

Policija u Los Angelesu kazala je samo da je slučaj još otvoren, ali su odbili komentirati nove dokaze.

Podsjetimo, Natalie Wood pronađena je mrtva nakon izleta brodom uz obalu Kalifornije, a na brodu su s njom bili njezin suprug, TV-zvijezda Robert Wagner i poznati glumac Christopher Walken. Glumičina smrt okarakterizirana je tada kao nesretan slučaj, no mnoga su pitanja ostala visjeti u zraku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 15.01.2013.

    žalosno da se još uvijek o ovome slučaju ima povoda i treba raspravljati nakon toliko godina!

  • tessa 10 15.01.2013.

    Istraga i nije bila napravljena kako spada, prebrzo su ustanovili uzrok smrti!!!

  • japanokinez 15.01.2013.

    Nema ništa čišće od isplovljavanja i onda kad je more malo nemirno, onako pjenasto, "slučajno" padneš u njega zbog male neopreznosti. Naravno suputnik ili više njih, nakon određenog vremena primjete da te nema i trenutno prijavljuju da si nestao s broda. Kad te nađu, ti ni ne znaš da si nađen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare