To je to što me zanima!

Nataša Janjić: Čuvam glas pa sam prestala s tulumarenjem

Glumica se za show 'Zvijezde pjevaju' priprema u paru s Markom Toljom. Imaju sličan glazbeni ukus pa se lako slože oko izbora pjesama. Priznaje da ima tremu
Vidi originalni članak

U novoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' svoj glazbeni talent pokazat će i Nataša Janjić (30) koja se veseli showu, a priznala je i da se potajno nadala da će dobiti pozivnici za sudjelovanje, piše Večernji list. Glumica će pjevati u paru s Markom Toljom (27), koji joj je savjetovao da glumi pjevačicu pa se počela lakše 'ufuravati' u tu ulogu. Novi natjecateljski par uglavnom se zabavlja, a pošto imaju sličan glazbeni ukus, lako se slože oko izbora pjesama. 

Ne tulumari jer pazi na glas i priznaje da osjeća kako su joj glasnice na tome jako zahvalne. Prijatelje neće potkupljivati pa će biti sretna s onim glasovima koje dobije. Dosad se uvijek u kazalištu skrivala iza nekih likova, ali ovaj put pjeva u svoje ime, kako je rekla Nataša, ne pretvara se i ne skriva zbog čega ima veliku tremu. Iako njen mentor Marko vjeruje da će dospjeti do finala, glumica bi bila sretna da u showu ostanu bar dvije emisije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Brane_1 18.03.2011.

    Slatka mala Nato, dođi ti do Brane, imam sjajan recept za podmazivanje glasnih žica... ;-p

  • sahara 18.03.2011.

    pjegava......

  • medeki 18.03.2011.

    Mislim da si ti već prije izgubila ,,dobar glas,,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare