To je to što me zanima!

Nataša Janjić izašla iz bolnice s osmijehom: Toni stigao kući

Uz Natašu je na izlazu iz bolnice, kao i pri porodu, bio njen suprug ortoped Nenad Medančić. Toni je sad stigao kući, a obitelj Medančić je na okupu...
Vidi originalni članak

Kazališna glumica Nataša Janjić (37) napustila je rodilište Podobnik, gdje je 19. veljače carskim rezom rodila je svoje prvo dijete, dječaćica teškog 3650 grama i dugačkog 50 centimetara, piše Jutarnji list.

Uz Natašu je na izlazu iz bolnice, kao i pri porodu, bio njen suprug ortoped Nenad Medančić. Toni je sad stigao kući, a obitelj Medančić je na okupu.

Nenad i Nataša su u tajnosti izmijenili bračne zavjete prošlog Božića. Natašu je sa suprugom upoznala jedna od najboljih prijateljica, Splićanka Marijana Batinić.

STIGAO JE TONI Nataša objavila sliku sina: 'Naš vlastiti čovjek i ljubav života...'

Sve je prošlo kako treba, Nataša je rodila u zagrebačkoj Poliklinici Podobnik, ispred koje je s balonom u ruci, i osmijehom na licu uhvaćena u odlasku kući. Djetešce je u sigurnim rukama nosio presretni tata, piše Slobodna Dalmacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Idi na 24sata

Komentari 18

  • JACK THE FIRST 26.02.2019.

    Sjedio nedavno do njih dvoje u nekom kafiću...veće preseravanje i izigravanje neke ljubavi već dugo nisam vidio.....kao ljubavi dodaj mi ovo, ljubavi daj mi ono, ljubavi nisam uzela novce sa sobom itd... I ne, nisam prisluškivao već je gđa. bila toliko glasna s tim forsiranjem da je to bilo degutantno.

  • Biljka_1 26.02.2019.

    A cvijece?

  • Spectre 26.02.2019.

    Krasna prijateljica ta Batinićka, prava zmija. Ni Nataša nije bolja, spetljala se s tim tipom koji je bio u dugogodišnjoj vezi i odmah ga uhvatila na dijete. A i nije joj prvi put, voli ona hvatati zauzete, kao Lokasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare