To je to što me zanima!

Nataša psovala Trifunovića, on na to tražio ured za lobotomiju

Nakon što mu je ružno opsovala, glumac je od pjevačice zatražio objašnjenje za nepristojo ponašanje, no ona mu je samo ponovila isto što mu je rekla i prvi put
Vidi originalni članak

Kako se MTV zalaže za očuvanje životne sredine i ekologije prvi put kod nas je Nataša Bekvalac i pjesma 'Čistija', rekao je srpski glumac Sergej Trifunović najavljući pjevačicu u MTV-jevoj emisiji.

- Jedi go...! Sredi svoj mozak - odgovorila mu je Nataša.

Tifunović je od pjevačice zatražio objašnjenje za nepristojno ponašanje, no ona mu je samo ponovila isto što mu je rekla i prvi put. On je tada rekao ljudima u režiji da razgovaraju 'sa zvijezdom' i smire je na što je ona njemu rekla da on porazgovara sam sa sobom i sredi se.

- Trebamo ovdje pomoć,imamo neki problem s mozgovima pa ako može doći netko iz ureda za lobotomiju bilo bi u redu - rekao je glumac i dodao pjevačici da joj mora biti jasno da ta televizija ima drugačije najave od nekih drugih. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • user_58983 30.12.2010.

    to samo Mostarci mogu..A Sergej je Mostarac...svaka ti cast majstore... ;))))))

  • Gašpar 21.12.2010.

    Sergej Trifunović je osim srpska filmska zvijezda i međunarodna snimio je više filmova nego što ova pevaljka može izbrojati ,a u nedostatku talenta morala je izvesti nešto što će privući pažnju i o ćemu će se pričati nema veze na koji način ionako se radi o sezonskoj zvijezdi.

  • frenky18 18.12.2010.

    haha inače, ako neznate sergeja mozda vas podsjeti (ako ste gledali) srpski film "Munje" dobar glumac, a za ovu nikad čuo

Komentiraj...
Vidi sve komentare