To je to što me zanima!

Nataša se vratila Jošku, ljubav im, bar se čini, ponovno cvate

KAVALIR S RUŽAMA Joško Lokas zaljubljeno je gledao Janjić dok se strastveno ljubila s Markom Petrićem golih grudi u predstavi ‘Adio, kauboju’. Donio joj je i ruže
Vidi originalni članak

Buketom crvenih ruža autor kvizova i bivši voditelj razveselio je Natašu Janjić (31). Par je početkom lipnja prekinuo, a ona se tad iselila iz zajedničkog stana.

Glumica je posljednja dva mjeseca bila u rodnom Splitu. Ondje je imala probe za predstavu “Adio, kauboju”, u kojoj tumači glavnu ulogu - Ruzinavu. Joško Lokas (40) često ju je posjećivao. U Splitu su viđeni u kasne sate kako se s prijateljima zabavljaju u kafićima i restoranima. Na premijeri predstave, u srijedu, Lokas se neprestano smijao. Oduševljeno je gledao svoju djevojku, koja je u predstavi odigrala strastvenu ljubavnu scenu s partnerom Markom Petrićem i pritom pokazala obnažene grudi. 

Čini se da je par izgladio sve nesuglasice, a navodno su se svađali zbog financija, odnosno zbog toga što je Nataša htjela da kupe stan kako više ne bi bili podstanari, a on nije ništa poduzimao. Upoznali su se 2008. godine na snimanju serije “Mamutica”. 
Nakon završetka snimanja uhvaćeni su kako se ljube u Joškovu terencu. Kako je on tad bio u braku s Ivanom Silom, s kojom ima troje djece, dobio je otkaz od njenog brata, vlasnika produkcijske kuće. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • zmaja- 13.08.2012.

    Do kada?!

  • IndividualMe 12.08.2012.

    JOs jedna od cuvenih preljubnica, samo ste prema njoj malo strozi nego prema onoj drugoj zbog koje su me zasuli drvljem i kamenjem (radi se o Zrinki, naravno)!... Josko mi je uvijek bio simpatican, znao je raditi svoj posao i bas mi je bio drag...a onda se desilo sta se desilo i vise ga ne mogu vidjeti ni nacrtanog! Ona mi je jos i lijepa na neki svoj zanimljivi nacin, opasan za muskarce ali svejedno ne mogu da shvatim kakva to osoba moras biti da TRUDNU zenu varas s nekom tamo? I sad bi nam, kao, trebalo biti drago sto im ljubav opet cvate?

  • mazaluna 12.08.2012.

    je znate onu.KAKV JE TAKAV JE ,GLAVNO DA JE MUŠKARAC.

Komentiraj...
Vidi sve komentare