To je to što me zanima!

Nathan Coles u petak nastupa u klubu DEPO u Zagrebu!

U petak (23.01.2015.) u Zagreb stiže suosnivač kultnog i svjetski poznatog programa "Wiggle" koji u kontinuitetu traje već 18 punih godina, NATHAN COLES
Vidi originalni članak

Nathan Coles je legenda. Nathan Coles je polovica Wiggle čuda koje je poharalo svijet elektronske glazbe od sada već davnih dana do danas. Nathan Coles je... Nathan Coles; jedan i jedini.

Još davne 1994. godine potvrdio je svoj status superiornog house DJ-a kada se pridružio Terry Francisu kao druga polovica Wiggle-a. Također je stekao reputaciju kvalitetnog i zvukom specifičnog producenta. Vrlo je jednostavno - gdje Coles svira, publika pleše od početka do kraja, a njegove vještine miksanja za DJ pultom su zavidne i bez greške u što su se uvjerili brojni partijaneri širom svijeta kroz sve godine njegovih bezbrojnih nastupa. House, deep house, tech house, ... uz Colesov poseban "štih", večer uz ovog Britanca je nepogrešiva i garantira rasplesan plesni podij.

Uz glavnog gosta večeri, nastupit će i domaća podrška poznatih DJ-a. THE WHEEL MAN i FELVER pripremaju DJ setove kojima će pružiti podršku glavnom gostu večeri i dodatno zapapriti atmosferu na plesnom podiju.

Participacija za event je 40 kn do ponoći, a 50 kn poslije. Party počinje u 22h, te traje sve do 6h ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare