To je to što me zanima!

Natjecatelj u 'Potjeri' ponudio bizarne odgovore na pitanja pa nasmijao publiku i lovca Krešu

Na pitanje voditelja "kako se zove zagrebački klub u kojem su Azra i Film snimili koncertne albume", Vinko je odgovorio klub 'Boogaloo', a na pitanje "koji je etnik Matija Vlačić dodao svom imenu" odgovorio je 'Srbin'
Vidi originalni članak

Natjecatelj večerašnje HRT-ove zabavne natjecateljske emisije 'Potjera', mladi Vinko (24) iz Čakovca, postao je hit na društvenim mreža zbog svojih brzopoteznih odgovora.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje voditelja Joška Lokasa (50) "kako se zove zagrebački klub u kojem su Azra i Film snimili koncertne albume", Vinko je dao odgovor da se radi o popularnom noćnom klubu Boogaloo, a točan odgovor je u Kulušiću.

A na pitanje "koji je etnik Matija Vlačić dodao svom imenu", njegov odgovor bio je 'Srbin', iako je točan odgovor 'Ilirik'.

Vinko nije prošao dalje, ali je zato postao glavna tema na društvenim mrežama zbog svojih odgovora.

IPAK JE POBIJEDIO EKIPU Lovac Dean u Potjeri odgovorio pogrešno na pitanje o Titu: Znate li koji je točan odgovor?

Ostali natjecatelji Bruno, Zlatko i Ivan na ploči potjere zajedno su skupili 168 tisuća kuna, a zatim u završnoj i 13 koraka prednosti, ali ih je lovac Krešimir Sučević Međeral stigao.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 03.02.2022.

    Njemu stan od 500 kvadrata na račun države da može razvijat to znanje i sposobnosti, sa plaćom nećemo pretjerivat neka bude 14000kn, a za razdvojenost od obitelji ovisno koliko ima članova u prvoj liniji krvnog srodstva...familija, obitelj, rodbina, porodica, sve, sve!

  • vedii888 03.02.2022.

    taj je ispao.

  • otprije poznat policiji_811 02.02.2022.

    lako je pametovati iz fotelje

Komentiraj...
Vidi sve komentare