To je to što me zanima!

Natjecatelja iznosili sa scene: Hipnotizirao sebe umjesto žiri

Osim Ivana Cornerettoa iz 'Bijelih udovica' kojemu je nastup pošao po zlu, u pretposljednjoj audicijskoj emisiji nastupit će rolerski dvojac, pjevači, plesači...
Vidi originalni članak

Gledatelje u nedjelju očekuje pretposljednja audicijska emisija Supertalenta koja će uz nove talente donijeti i novu dozu smijeha. Sa žirijem će se pokušati našaliti i natjecatelj Ivan Corneretto, gledateljima poznatiji kao član 'Bijelih udovica', a umjesto hipnotiziranja člana žirija Davora Bilmana, hipnotizirat će samoga sebe pa će ga rekviziteri morati odnijeti s pozornice. 

Vjekoslav Škrnjug (20) s umjetničkim imenom Vjeko Bratte pripremit će zabavljačku točku za žiri.

- Po karakteru sam rođeni showman, volim zabavljati ljude ali iznutra sam veliki emotivac s velikom dušom - istaknuo je Vjeko. 

Dozu adrenalina na pozornici Supertalenta priuštit će rolerski dvojac David Prajz i Tin Hadžiomerspahić koji kažu da su role unatoč brojnim ozljedama - njihov život. 

Od pjevača i glazbenika nastupit će Jan Samardžija (17) za kojega će žiri primijetiti kako poprilično odudara od svojih vršnjaka, a predstavit će se s pjesmom Arsena Dedića 'Odlazak'.

- Ne privlači me muzika koju slušaju moji vršnjaci. Nikad ne bih mogao svirati neke rock pjesme - otkrio je Jan.

Natjecateljica Renata Grünwald dolazi iz glazbene obitelji, a žiri će pokušati osvojiti pjesmom 'Ima jedan svijet' grupe Stijene.

Kao direktni konkurenti, u show su se prijavili otac Husnija Malkoč i sin Mirza iz Bihaća. Dok će otac pokazati svoje umijeće sviranja žičanih instrumenata pa će tako prilikom izvedbe tradicionalne grčke glazbe biti i razbijanja tanjura po pozornici Supertalenta, sin Mirza predstavit će svoj talent pjevanje i to otpjevavši jednu baladu.

Od plesača vidjet ćemo simpatične mladiće iz Novog Travnika, Criminalz Breakerz - europske i višestruke državne prvake koji će otplesati breakdance te plesnu skupinu Dance Queen iz Kraljevice koji će nastupiti s koreografijom koja broji 45 članova.

Nakon što se prošle godine u finalu borio za pobjedu zajedno s plesnom partnericom Ninom, ove godine u pohod za naslov plesač Marin Čačija krenut će sam.

- Bitno mi je da me Nina podržava i da je sretna radi mene - izjavio je Marin. 

Probajte ih naljutiti, sigurno nećete uspjeti! Ovo su najopušteniji horoskopski znakovi, jeste među njima?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mem 28.10.2018.

    možda bi i gledala ovo da nema one iritantne (nemrem se sjetit kak se zove) žene

  • mraka9 26.10.2018.

    Emisija promašena u 95% slučajeva...bilo je neki show..superljudi ili tako nešto...e to je vec zanimljivo...a ovo, dode neki lik i pjeva....svasta

  • Invictus_Zagreb 26.10.2018.

    Po meni jandrokovic bi se trebao prijavit

Komentiraj...
Vidi sve komentare