To je to što me zanima!

Natjecatelji osvojili 133 tisuće kuna u 'Potjeri': 'Zaslužili ste!'

Natjecatelji su u završnoj potjeri nanizali 17 koraka prednosti nad Deanom što se u konačnici pokazalo nedohvatno. Nakon svega, Dean im je tek mogao čestitati na pobjedi
Vidi originalni članak

U večerašnjem kvizu 'Potjere' sudjelovali su Natko, Iva, Nedžad i Goran. Četvero natjecatelja pokazalo je zavidnu razinu znanja te u završnoj potjeri porazilo lovca Deana Kotigu

ZNATE LI VI ODGOVOR IZ 'POTJERE'? Lovac Mladen kiksao na pitanju iz osnovne škole i sve iznenadio

FER-ovac Natko otvorio je emisiju te je bez većih poteškoća osvojio 84.000 kuna. Nakon njega nastupila je Iva koja je uspješno protiv Deana obranila 14 tisuća kuna iz početne minute. 

Isti iznos kao Iva osvojio je i umirovljenik Nedžad, dok je Goran zaključio uspješnu večer kandidata te osvojio 21 tisuću kuna. Uz to, Goran se prisjetio da je posljednji puta kada se pojavio u emisiji lovac bio pokojni Mirko Miočić.

Natjecatelji su u završnoj potjeri nanizali 17 koraka prednosti nad Deanom što se u konačnici pokazalo nedohvatno. 

- Zaslužili ste, uživajte i svaka vam čast -  čestitao im je Kotiga  u konačnici.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čeljo Brtika 16.02.2022.

    Admine ne briši mi komentar bez ikakve osnove. Imate pravila komentiranja. Ja nisam prekršio nijedno. Koliko ja znam nijedno pravilo ne kaže "komentar će biti izbrisan ak ose ne sviđa adminu".

  • Čeljo Brtika 16.02.2022.

    Jesu li oni stvarno u jednom ozbiljnom kvizu lo.vcu postavili pitanje "Ptica sa slomljenim krilima ne može - što?" ??? Još malo pa će im postaviti pitanje koje je boje zelena trava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare