To je to što me zanima!

Natjecatelji Survivora presretni napustili otok: Preživjeli smo!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
NAJLUĐE ISKUSTVO Članovi Velikog vijeća nisu mogli doći sebi od sreće kad su saznali da napuštaju otok. Vrištali su od sreće, bacili se u more i zapjevali
Vidi originalni članak

Veliko vijeće se obradovalo kada im je Jelena priopćila da je Vlada postao treći finalist. Cigi je komentirao da ne voli ljude koji se sa svima slažu i o ničem nemaju svoje mišljenje.

- Pobjednik Survivora po meni treba biti kompletna osoba. Mora biti dobar u borbama i dobar čovjek. Po meni je samo jedan od trojice muškaraca pokazao da ima sve od toga - rekao je Ognjen. 

Pleme Sibu provodilo je svoju posljednju večer na otoku. Pričali su o dogodovštinama i najljepšim te najtežim trenucima u Survivoru. Nakon nekog vremena zapjevali su s Martinom.

- Meni je bio najbolji prvi dan i noć - rekao je Sebastian dok je Nikola komentirao da mu je jedan od najljepših trenutaka bio kada je vidio video poruku svojih najmilijih.

- Večeras mi je teško jer je zadnja večer. Nedostajat će mi - rekla je Martina i dodala da će se Nikola najviše truditi kako bi se plasirao u finale.

Kristina: Jedva čekam zagrliti kćer i nastaviti sa svojim životom

Milan je komentirao da su pomalo tužni jer ubrzo odlaze i zaključio da su se sprijateljili. 

- Lijepo se osjećam i jedva čekam da se završi ovaj dan da odem kući kćeri. Jedva čekam da je zagrlim i nastavim dalje sa svojim životom - rekla je Kristina.

Ava se ispričala Žaretu, ljutiti Marko je napao

Ava je Velikom vijeću obznanila kako misli da duguje ispriku jednom čovjeku.

- Žare, molim te da mi oprostiš što sam bila lakovjerna. Žao mi je, smatram da si zaslužio bit među njih šest. To je jedna od najvećih grešaka koje sam počinila - rekla mu je Ava. 

Marko: Ma tko je izdajica, što je ovo, španjolska serija?

I dok je Žare komentirao da joj je oprostio još onog dana kada ga je izbacila, Marko joj je dobacio da pusti suzu na što ga je ona nazvala izdajicom.

- Tamo si gledala ljude u oči koji ti iza leđa govore da si sve i svašta, a sada meni tu pričaš da sam izdajica. Ma tko je izdajica, kada sam se ja tebi obavezao na papiru za nešto? Ajde nemoj glumiti. Šta je ovo, španjolska serija? -  rekao je ljutiti Marko Avi.

Kristina, Martina i Nikola se borili za titulu četvrtog finalista

Sibu je dobilo poruku u kojoj je pisalo da će netko od tri preostala natjecatelja imati priliku postati četvrti finalist.

- Dogovorili smo se da ćemo se svi boriti svim snagama. Dat ću sve od sebe - rekla je Kristina dok je Sebastian komentirao da će Nikola biti jako razočaran ako on ne pobijedi.

- Volio bih da on bude u finalu, ali s druge strane volio bih vidjeti i jednu curu, Svi troje su mi užasno dragi - rekao je Sebastian. 

Nikola je četvrti finalist Survivora

Ujutro ih je dočekala posljednja borba za ulazak u finale. Morali su proći kroz labirint kako bi došli do slagalice koju su zatim morali što brže složiti.

Nikola ju prvi uspio i postao četvrti finalist Survivora koji ulazi u utrku za nagradu od 50.000 eura.

- Drago mi je da sam sad s dečkima u utrci za nagradu. Htio sam curama prepustiti mjesto. Mislim da mi nisu velike šanse u finalu pored Sebastiana, Milana i Vlade - rekao je Nikola.

Martina se našalila kako joj je grozno što je on pobijedio.

- Kad ženama date ovakvu slagalicu one gledaju suštinu slagalice. Ne idu mi slagalice, da su bar puzzle. Sretna sam zbog Nikole uglavnom - rekla je Martina.

Sebastian, Milan i Vlada oduševljeno grlili NIkolu zbog pobjede

Kristina se složila s njom i komentirala da je šokirana što je nije pustio da uđe u finale. Martina i Kristina su nakon posljednje borbe postale članice Velikog vijeća i morale su se uputiti na otok odbačenih.

Na finalnom plemenskom savjetu bit će donesena odluka tko je pobjednik.

Nakon što su vidjelu Nikolu, dečki su mu oduševljeno potrčali u zagrljaj. Milan je komentirao kako je mislio da će im se pridružiti neka od žena.

Nikola: Napravio sam veliku pogrešku jer sam pokušao mijenjati ljude

- U Survivoru sam bio iskren prema svima. Trudio sam se svima reći sve što mislim. Napravio sam veliku grešku što sam pokušao mijenjati ljude - rekao je Nikola. 

Sebastian je komentirao da od Velikog vijeća očekuje glasove i da bi volio da budu što objektivniji.

'Naučio sam cijeniti hranu'

- Oko desetog dana me najviše uhvatila tuga za domom. Nedostajali su mi ljudi - priznao je Sebastian dok je Nikola zaključio kako je boravkom u Survivoru više naučio cijeniti hranu. 

Vlada je zaključio da je naučio mnoge stvari i da se trudio učiti od svih ponešto jer su bili stariji od njega i znali preživjeti.

Sebastian je komentirao da je naučio otvarati kokose, mahati mačetom, biti tolerantniji prema ljudima i cijeniti hranu.

Jelena: Ovo je najluđe iskustvo koje sam imala u životu

- Pamtit ću delfine, susret s mravojedom i više od svega ću pamtiti ljude koji su bili ovdje sa mnom - rekao je.

Veliko vijeće je bilo oduševljeno nakon što su saznali da mogu napustiti otok.

Od sreće su potrčali u more i zapjevali.

- Ovo je najluđe iskustvo koje sam imala u životu - rekla je Jelena. 

Mia: Mislim da bih bila u finalu životnog Survivora

Marko je komentirao da će mu nedostajati priroda i ocean.

- Znam zapaliti vatru, dobro kuham i dobar sam borac. Mislim da bih bila u finalu životnog Survivora - rekla je Mia dok je Maja Lena oduševljeno zaključila da su preživjeli.

Otok su napustili i finalisti.

- Komadić sebe ostavljaš ovdje da se možda jednog dana i vratiš - zaključio je Milan.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • user_107575 31.05.2012.

    ako alex ne moze pobjediti sto mi je ok, zasto onda postoje oni br. telefona da se zove za sve ???? ja vjerujem da su jadne bakice mirovinu potrosile zivkajuci :(

  • hej dude 31.05.2012.

    Mia i Jelena...slučajevi za psihijatriju!

  • hhhhh 31.05.2012.

    Nek posalju nekog ko nema sta jesti!!!A ovi govore kao idu u survivor radi zabave i iskustva ja neznam od cega zivi onaj Neven Ciganovic.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare