To je to što me zanima!

Nauči i preživi: ‘Živi mrtvaci’ su sad i kolegij na fakultetu Irvine

Popularnost serije “Živi mrtvaci“ rasla je iz sezone u sezonu, pa su je i akademici s fakulteta Irvine uvrstili kao jedan od predmeta. Predavanja počinju 14. listopada
Vidi originalni članak

Uz povijest, geografiju i matematiku, na sveučilištu u Kaliforniji studenti će steći i znanje o tome kako preživjeti u surovim uvjetima dok zemljom hodaju nakaze željne ljudskog mesa. Popularnost serije “Živi mrtvaci“ rasla je iz sezone u sezonu, pa su je i akademici s fakulteta Irvine odlučili uvrstiti kao jedan od predmeta.

Zove se Društvo, znanost, preživljavanje: Poduke iz AMC-jeve serije ‘Živi mrtvaci’. Predavanja za ljubitelje sporih zombija koji uvijek nađu načina da se domognu hrskavog ljudskog uda, počinju 14. listopada, odmah nakon premijere četvrte sezone serije.

TV kuća AMC dopustila je intervjue s glumcima i scenaristima te je čak i ponudila stručne savjete o “kurikulumu”. Studenti željni znanja o zombijima učit će o dinamici populacije, širenju zaraze, prehrani u postapokalipsi i raznim drugim stvarima koje bi, prema mišljenju mnogih, jednog dana mogle itekako vrijediti.

Uskoro stiže igra Živi mrtvaci, serija srušila rekord za AMC

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.09.2013.

    Đizas!!!!

  • deniman 21.09.2013.

    serija mi je dobra ali staviti ju kao nastavni sat je jednostavno idiotizam, only in america

  • snoopylove4ever 20.09.2013.

    Opet vi o zombijima....-.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare