To je to što me zanima!

Naučio je: Bieber je uranio na binu nakon što su ga izviždali

Pobrinuo se da njegov drugi nastup u Londonu ne razljuti obožavatelje. U 20.58, dvije minute prije početka koncerta, s velikim mehaničkim krilima spustio se na binu
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je pjevao u londonskoj O2 areni. Koncert je trebao početi u 20.00, no on se na bini pojavio tek u 22.20. Dotad se u backstageu zabavljao s prijateljima i ekipom. Kad se konačno pojavio publika, oni koji nisu otišli kući, ga je brutalno izviždala. Počeo je pjevati, no stihovi se nisu čuli od glasnog nezadovoljstva tisuća obožavatelja. 

Justin Bieber (19) pobrinuo se da njegov drugi nastup u Londonu ne razljuti obožavatelje. U 20.58, dvije minute prije početka koncerta, s velikim mehaničkim krilima spustio se na binu i zapjevao svoju pjesmu 'All Around The World'. Publika je bila u ekstazi. 

- S veseljem obavještavamo da je Bieber počeo koncert dvije minute ranije. Hvala Bogu - objavljeno je na Twitter profilu O2 arene. 

- London, ja sam spreman ako ste i vi spremni za mene. Počet ću na vrijeme i bit će ludo! Neka zabava počne - napisao je Bieber na Twitteru minutu prije nego se spustio na binu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • eddy1973 07.03.2013.

    Mama mu je rekla " Sine Biberu...tko rano rani...pjeva u punoj dvorani!

  • thora 07.03.2013.

    Za par godina nitko nebude znao tko je taj klinac , jedva čekam taj dan prenaporni su s njime !

  • WOMANIZER 06.03.2013.

    kupi fore od Britney Spears s tim krilima! -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare