To je to što me zanima!

Navala na knjige: Balkan Noir razvaljuje na pulskom sajmu...

Među mnogim štandovima na sajmu se mogu pronaći i knjige objavljene u izdanju 24sata, čija najpopularnija izdanja dolaze iz biblioteke Balkan Noir, edicije koja od 2014. čitateljima nudi najbolje krimiće
Vidi originalni članak

Da je pisana riječ još živa, ali i da tiskana knjiga ima budućnost, možda najbolje govori slika povijesne palače Doma branitelja u Puli.

Nekoliko stotina autora, promotora, nakladnika i knjižara okupila je samo jedna manifestacija - 24. Sa(n)jam knjige u Istri. Stoga i ne čudi što je, sad već tradicionalni, sajam knjiga, koji mnogi nazivaju hrvatskim Leipzigom, i ove godine izazvao veliko zanimanje javnosti. Iako traje do petka, navala je od prvog dana.

Među mnogim štandovima na sajmu se mogu pronaći i knjige objavljene u izdanju 24sata, čija najpopularnija izdanja dolaze iz biblioteke Balkan Noir, edicije koja od 2014. čitateljima nudi najbolje domaće i regionalne krimiće. Koliko pažnje 24sata i tjednik Express, koji je i medijski pokrovitelj sajma, posvećuju književnosti, u ponedjeljak će u 12.30 u Kavani Mozart Doma branitelja govoriti glavni urednik 24sata Goran Gavranović, urednik kulture u Expressu Igor Vikić te kolumnisti i publicisti Boris Rašeta i Emir Imamović Pirke.

VELIKI HOROSKOP ZA PROSINAC: Bik će upoznati jednu vrlo posebnu osobu, a Rak će se fokusirati na posao - kakav će vama biti prosinac?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare