To je to što me zanima!

Navojec glumi s T. Cruiseom u filmu 'Nemoguća misija'?

Goran Navojec navodno je dobio manju ulogu u četvrtom nastavku akcijskog filma. Sarajlija Miraj Grbić oduševio je producente i već je počeo snimati scene u Pragu
Vidi originalni članak

Američka tvrtka za proizvodnju i distribuciju filmova Paramount Pictures ljetos je u Europi tražila glumce za četvrti nastavak akcijskog hita 'Nemoguća misija'. Na audiciji u Sarajevu bili su Goran Navojec (40) i Miraj Grbić (34). Sarajevski glumac toliko je oduševio producente da su mu odmah ponudili jednu od većih uloga. Grbić, kojega gledatelji najviše pamte iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' i filma 'Praznici u Bosni', nije smio otkriti detalje o ulozi, no neslužbeno doznajemo da je zbog snimanja filma već otputovao u Prag. Ondje se svaki dan druži s Tomom Cruiseom (48) i Jeremyjem Rennerom (39), a cijela ekipa u studenom bi se trebala preseliti u Dubai. Jednu od manjih uloga u holivudskoj produkciji navodno je dobio i Goran Navojec, ali on nije htio ništa komentirati.

Tom Cruise sve akcijske scene snimao je sam

Osim što već četvrti put u filmu 'Nemoguća misija' glumi tajnog agenta Ethana Hunta, Tom Cruise (48) ovaj put je sudjelovao i u produkciji filma. Glumac na dosadašnjim snimanjima nije htio da ga u opasnim akcijskim scenama mijenjaju kaskaderi. Sam je skakao sa zgrada, prevrtao se u automobilima i trčao kroz vatru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare