To je to što me zanima!

'Ne brišem prašinu niti perem posuđe. Plaćam za to ljude...'

Kada sam bila mlada i živjela s roditeljima sve smo trebali raditi sami. Lijepo govore uspješni poduzetnici: Morate krenuti od nule kako biste naučili upravljati svojom firmom, ali i životom, dodala je Brena
Vidi originalni članak

Folk pjevačica Lepa Brena (59) zahvaljujući uspješnoj glazbenoj karijeri svakodnevno uživa u luksuznom životu. I dok većina zvijezda ima pomoćnice koje obavljaju sve kućanske poslove, Brena se o nekim stvarima sama brine. 

- Nikada ne brišem prašinu niti perem posuđe. Postoje osobe koje to rade i primaju novac. Sama sređujem odjeću u svom ormaru - otkrila je pjevačica u intervjuu za Alo. Otkrila je kako odjeću koju više ne koristi uvijek baca ili poklanja prijateljima. 

Ponosna je na to što je svoju djecu naučila radnim navikama.

- Kada sam bila mlada i živjela s roditeljima sve smo trebali raditi sami. Lijepo govore uspješni poduzetnici: Morate krenuti od nule kako biste naučili upravljati svojom firmom, ali i životom - dodala je Brena. 

Nedavno je otkrila i kako je sretna jer je njezina obitelj tijekom pandemije korona virus na okupu. 

- Družimo se kao prava obitelj. E to mi je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje obitelji mi je najbitnije. Sve sam otkazala i čekam daljnji razvoj situacije - rekla je pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 22.03.2020.

    ‘Noga lička, a cipela Bečka’

  • nikpraskatonpraskatonnik 21.03.2020.

    Jos najbolje da hoces... Budite realni pa recite tko bi od vas ista radio po kuci i oko kuce da moze platit nekog, a da u novcaniku ne osjeti..

  • mala vatra 21.03.2020.

    A koga bi trebala plaćati? Eto još jedan primjer kad iz opanka postane cipela..

Komentiraj...
Vidi sve komentare