To je to što me zanima!

P. Sanader: Intervjue ne dajem, tko me treba nek' zove Andreja

Kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Petra Sanader, izjavila je za Gloriu da ne želi davati intervjue u ovoj situaciji te pogotovo razgovarati s hrvatskim medijima
Vidi originalni članak

Nakon što je odigrala predstavu u prezbiterijanskoj crkvi na križanju avenije Amsterdam i 86. ulice u New Yorku, Petra Sanader (25) naprosto je pokušala nestati, piše Gloria. Petra je izjavila da trenutačno ne želi davati intervjue, a pogotovo razgovarati s hrvatskim medijima. Dodala je da će se javiti ako promijeni mišljenje te da se do nje uvijek može doći preko njezinog bivšeg dečka Andreja Dojkića.

U New Yorku nitko ništa ne zna o kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera koji se trenutačno nalazi u zatvoru. Poznato je da Petra ima novog dečka i društvo u kojem se kreće što je u ožujku otkrio njezin bivši dečko Andrej Dojkić. Glumica je u Hrvatskoj posljednji put viđena u rujnu 2008. godine na pretpremijeri mjuzikla 'Mamma Mia'. Nije poznato od koga je dobila stipendiju za studiranje u Americi i da li ju uopće ima. Poznato je da se odlučila za dvogodišnje usavršavanje u Lee Strasberg institutu za film i televiziju u New Yorku što otprilike košta oko 20 tisuća dolara. Nakon odlaska u Ameriku Petra se prestala javljati kolegama s akademije, a i oni koji su joj pokušali ući u trag nisu uspjeli doći do nje. 

Cijeli članak pročitajte u Gloriji

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Nameles 22.09.2011.

    ono ja ne znam nista tata mi ima placu 25000 kn a zivim kuci od 3 miliona eura ja na racunu imam milion kn ali znam da ih nisam zaradila jer jedino sta sam dobila je 50 kn za pus....redatelju joj pa ja nista ne znam samo sam plava

  • stefi88 22.09.2011.

    Kako su mi ljudi super! Kad se morate boriti za sebe svi ste u strahu, da ne izgubite posao, da se ne zamjerite šefu i onda izađe članak o jednoj mladoj curi i svi ste najveći frajeri i borci. Ajde svoju energiju prema njoj usmjerite u nešto konstruktivno... Zar ćete nju kamenovati zbog njenog oca?

  • dasezna 22.09.2011.

    jel ta super zvijezda živi u stanu kojeg je naš ivo kupio ili iznajmio našim novcem. ugodan boravak joj svakako želim

Komentiraj...
Vidi sve komentare